Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

FOTO. Minoră dispărută, căutată şi în judeţul Satu Mare

Minoră dispărută, căutată şi în judeţul Satu Mare. O minoră de 14 ani, Cheregi Maria Roxana, din localitatea Sârbi, a fost dată dispărută, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor. Comisar-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, a declarat că adolescenta a mai plecat voluntar de la domiciliu în trecut, revenind de fiecare dată sau fiind găsită de polițiști.

Maria Roxana are o înălțime de 1,65 metri, o greutate de aproximativ 45 de kilograme și o constituție atletică. Ea are fața ovală, ochii negri și tenul deschis, iar părul este negru. La momentul dispariției, purta un tricou negru, pantaloni scurți negri cu gri și șlapi negri.

Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru găsirea minorei. Orice persoană care poate furniza informații relevante este rugată să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112. „Nu uitați că orice informație poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, a subliniat comisar-șef Alina Fărcuța.

Autoritățile fac apel la comunitate pentru sprijin în acest caz sensibil, subliniind importanța colaborării pentru siguranța și binele adolescentelor dispărute.

7 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Numai întreb. Ați încercat să luați legătura cu taurul comunal????

  2. Vasy Răspunde

    Cu el te-a fătat și pe tine?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Hai lasă. A nu știu a câta oară bagă știri de astea că fata a fugit voluntar de acasă, nu prima dată face asta și părinții nu știu unde s-a dus! Ai reușit să citești articolul de mai sus sau de la căldură ți-a fiert apa de răcire nu poți gândi? Apoi după o vreme fata reapare de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat? Iar autoritățile aleargă după Fata Morgana când ea este bine mersi undeva și nu are chef acum de părinți ci de altcvea? Pe tine care vacă te-a fătat și te-a parașutat direct la orfelinat de pui botul la astfel de știri. Că ești prost frate mai mult decât permite legea. Și statul consumă resurse, bani, oameni, carburant, tot ce vrei????? Dacă în astfel de cazuri celor în cauză li s-ar imputa cheltuielile de căutare nu ai tu grijă ar fi infinit mai puține astfel de cazuri. Poate s-a dus fata la Felix? Tineretul de astăzi este foarte inventiv. Nu pleca de la considerentul cum ai fost tu, că tu ai fost blegul satului. Mă rog, tu atât ai înțeles.

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Și am înțeles că se poate face geolocalizare la telefon chiar dacă este aparatul închis. Că așa au făcut după viitura de la Natisone italienii. Nu cred că ai noștri de la STS nu știu să facă asta. Așa că ….. 🤔🤔Dacă chiar vreți să o găsiți apucați-vă de treabă.

  4. Nirik Răspunde

    Era unu la ca i s-e spunea Taurul Comunal s-au pe i telesul tuturor Tokes Laslo.

    • borik Răspunde

      Vezi ca nu stii bine. Ala comunal era tac-tu. Dar tac-tu cel adevarat si nu fraierul care este trecut in certificatul tau de nastere. 😮😉

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.