PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Român (26 ani) împușcat mortal de polițiști în Viena. Individul își omorâse iubita cu un topor

Un român de 26 de ani a fost împuşcat mortal de poliţiştii din Viena, după ce i-a atacat pe oamenii legii. Totul a pornit după ce bărbatul şi-a ucis iubita, o tânără de 22 de ani, cu un topor, informează observatornews.ro.

Imaginile surprinse de martori îl arată pe român pe stradă, îmbrăcat doar în pantaloni scurţi, amenințând oamenii care-i ieșeau în cale. Poliţia l-a găsit în scurt timp însă, în loc să se predea, românul s-a repezit la ofiţeri cu toporul, fiind nevoiţi să-l împuşte.

În imaginile difuzate de presa din Austria se vede cum românul stă în genunchi pe un trotuar și face semnul crucii de mai multe ori. Are lângă el un topor. Lovește în repetate rânduri asfaltul, apoi se ridică și pleacă, având arma albă pe umăr. Dar a continuat să-și verse furia. A spart un geam de la parterul unei clădiri.

Agenții au intrat apoi în locuința respectivă, unde au găsit trupul neînsuflețit al victimei. Tânăra, din Chile, suferise răni grave la cap. Românul de 26 de ani era cunoscut polițiștilor, informează știrileprotv.ro.

„Bărbatul era instabil din punct de vedere mintal. Cu toate acestea, până în prezent, nu a existat niciun incident legat de vreun act de violență comis de el. Motivul nu este deocamdată clar și face, desigur, obiectul unor investigații în curs de desfășurare”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției din Viena.

Exit mobile version