Ultima actualizare: azi, 22:06

Naţionale

FOTO. Român (26 ani) împușcat mortal de polițiști în Viena. Individul își omorâse iubita cu un topor

Un român de 26 de ani a fost împuşcat mortal de poliţiştii din Viena, după ce i-a atacat pe oamenii legii. Totul a pornit după ce bărbatul şi-a ucis iubita, o tânără de 22 de ani, cu un topor, informează observatornews.ro.

Imaginile surprinse de martori îl arată pe român pe stradă, îmbrăcat doar în pantaloni scurţi, amenințând oamenii care-i ieșeau în cale. Poliţia l-a găsit în scurt timp însă, în loc să se predea, românul s-a repezit la ofiţeri cu toporul, fiind nevoiţi să-l împuşte.

În imaginile difuzate de presa din Austria se vede cum românul stă în genunchi pe un trotuar și face semnul crucii de mai multe ori. Are lângă el un topor. Lovește în repetate rânduri asfaltul, apoi se ridică și pleacă, având arma albă pe umăr. Dar a continuat să-și verse furia. A spart un geam de la parterul unei clădiri.

Agenții au intrat apoi în locuința respectivă, unde au găsit trupul neînsuflețit al victimei. Tânăra, din Chile, suferise răni grave la cap. Românul de 26 de ani era cunoscut polițiștilor, informează știrileprotv.ro.

„Bărbatul era instabil din punct de vedere mintal. Cu toate acestea, până în prezent, nu a existat niciun incident legat de vreun act de violență comis de el. Motivul nu este deocamdată clar și face, desigur, obiectul unor investigații în curs de desfășurare”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției din Viena.

10 comentarii

 1. sătmărean nedumerit Răspunde

  Alti idiot și ăsta, descreierat de-a dreptul. Dar știți ce nu pricep eu? Aia căde ce nu scrieți despre percheziția DNA de la Bixad și Gherța Mică?????? Aveți ceva motiv care să stea în picioare??? Nu ziar online vreți să fiți care informează cetățenii? Că dacă nu atunci îmi cer scuze că v-am deranjat cu întrebarea. 🤔😮🤮 Și pur ocazional și foarte interesant toate se petrec DUPĂ alegeri când primarul Tătar am înțeles că a fost schimbat. Cineva ne crede câștigați la loz în plic. Dar că nu mai e dânsul primar e spre bine, asta recunosc.

 2. Jeno György Rácz Răspunde

  Se poate mândri dragi opincari…..NEAN DE STRAIȚĂ!!!!
  EUROPA INTREAGA RÂDE DE VOI!!!

  • Alex Răspunde

   Jeno György Rácz – se vede ca esti un provocator AUR sau company. Daca ai avea acest nume maghiar ai scrie Jenő, sau daca scrii fara diactrice, ai scri toate fara.
   Sa-ti fie de rusine, provocatorule!

   • H.K. Răspunde

    Jeno are dreptate undeva. Ști la ce mă refer !!!

    • sătmărean nedumerit Răspunde

     La unii contează diacriticele, umlautul cum zic ei și nu ce spui. Și cel mai important dintre toate !!! Gramatica !!!! Aici este ora de limbă română curs intensiv. Pentru că dacă omiți o virgulă după ei este exclus ca să ai dreptate. Cine ne credem noi să judecăm de la distanță pe prostul ăsta al satului care se crede Rambo sau Terminator? 🤔😲🤮🤮🤮🤮😢

  • godina Răspunde

   Face reclamă pt romania.

 3. Corneliu Răspunde

  :D. 😀

 4. ××× Răspunde

  @Jeno ma kak in gura lu mata care a fatat un kakat oligofren !Bozgor imputit mars in Asia migratorule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.