Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO/VIDEO. Așa se termină astăzi liceul. Claxoane și decapotabile prin centrul orașului

Așa se termină astăzi liceul. Mai mulți tineri și-au făcut apariția într-un mare fel în centrul orașului, pozând la bordul unor decapotabile.

Bucuroși că au terminat liceul, mai mulți tineri din Satu Mare au vrut să marcheze acest moment într-un mod cu totul și cu totul special. S-au urcat în autoturisme de epocă decapotabile și au dat o tură prin centrul municipiului Satu Mare.

Sunetul claxoanelor și strigătele de bucurie venite din interiorul autoturismelor care au făcut paradă prin centrul orașului i-au făcut pe trecători să se oprească și să-i admire pe tinerii entuziaști.

Vă prezentăm câteva imagini surprinse în centrul municipiului Satu Mare:

7 comentarii

  1. 🤫🤫🤫🤫🤫 Răspunde

    Viitoare cliente la avort ale doctorului de păsărici 😜
    Băieții, le-ați îmbătat bine?
    Voi pe ele sau ele pe voi?

  2. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Doar în șoaptă zic că asta se petrece la o singură școală. Asta e când tineretul se ia după valorile p@lii de pe tiktok și asta li se pare absolut normal. Ați observat că de ceva ani absolvenții nu se mai plimbă cântând pe stradă ca să treacă pe rând pe la fiecare prof de liceu ca să-și ia rămas bun????? Asta este când modelul de urmat este Dorian Popa sau alt🐂.

  3. Vasile Zima Răspunde

    Jalnic ce tineret avem !De fapt astia sant aidoma parintilor .Vai si amar de viitorul acestei tari ,asia nu emigreaza ca nici la sparanghel nu fac fata.

    • Gresit!...Generalizezi nedreptatind aceasta generatie chinuita!...CITESTE!! Răspunde

      „În loc să fie un loc al învățării și dezvoltării, școala a devenit o sursă de frustrare și dezamăgire pentru mulți dintre noi. Ne-am simțit deseori în imposibilitate ea de a ne exprima punctul de vedere, de a gândi diferit sau de a fi autentici. Ce m-a învățat școala? Să mă conformez, să mint, să-mi șterg cu buretele personalitatea și să mă ascund în spatele unor standarde absurde”.

      (SUCCES, PUTERE si DETERMINARE acestei generatii sa lupte pentru VALORI adevarate si IMPUNEREA MERITOCRATIEI in viata lor de adulti pentru binele tuturor generatiilor!…Succes si fericire tineri frumosi!…Viitorul va apartine si aveti grija cum il gestionati pt binele tuturor!!).

      https://adevarul.ro/stiri-interne/educatie/discursul-usturator-al-unei-sefe-de-promotie-2366831.html#goog_rewarded

      • Kuka Răspunde

        Felicitări tinerei domnișoare care a avut tupeul și curajul să vorbească deschis despre ceea ce a devenit școala românească în ultimii ani!
        100% adevărat!

  4. ilie Răspunde

    @zima…Nu e cazul sa generalizezi! Daca nu esti parinte mi se pare un mare minus in viata:; daca esti,te bagi singur in aceeasi oala: putem spune ca vremurile si obiceiurile s au schimbat ceeace e firesc,dar in continuare exista copii incredibil de inteligenti si talentati in diferite domenii: daca ne am ocupat de ei si au fost prioritatea nr 1 in viata noastra vor fii adultii de maine cu ,care ne putem mandri…daca nu…nu! Ce semeni aia culegi e valabil(cu exceptii) in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.