Ultima actualizare: azi, 21:43

Locale

FOTO/VIDEO. ,,Lipicioși și cu gust ciudat”. Crenvurști buni de aruncat, cumpărați de la un supermarket din Satu Mare

Crenvurști expirați au ajuns pe masa unei familii din Satu Mare, fiind cumpărați de la un supermarket din municipiu. O femeie, mamă a trei copii, le-a dat celor mici să mănânce, însă imediat și-au dat seama că ceva e în neregulă cu produsul.

O sătmăreancă s-a dus să facă cumpărături la un supermarket din centrul municipiului Satu Mare și a pus în coș, printre altele, și crenvurști. Când a ajuns acasă, femeia a pregătit crenvurștii și s-a pus la masă împreună cu cei trei copiii ai săi. Imediat însă și-au dat seama că produsul are ”probleme”.

Crenvurștii aveau un gust ciudat și erau și lipicioși, spune sătmăreanca, iar când s-a uitat pe etichetă a văzut că erau expirați de o săptămână.

Iată imaginile care ne-au fost transmise pe adresa redacției:

5 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Dosar penal

  2. doctor Răspunde

    E mai bine așa tanti. Nu vrei să știi ce conțin acei crenvurști. Mai bine așa. La mine nici câinele nu mănâncă așa ceva, că am încercat. Nici măcar în gură nu-l ia. Și află de la mine crenvurștii se fac din carne de vită/mânzat. Din mizeria aia de carne de pui care dracu știe ce are băgate în ele nu le da la copiii tăi. Consideră că a fost o mână de ajutor pentru sănătatea voastră. Crenvurștii din ziua de azi nu sunt calitativ nici în relație de salut pe stradă cu ce ai mâncat tu în copilărie.

  3. pop Răspunde

    Tre sa fi tampit sa cumperi crenvursti,unul dintre cele mai nocive alimente

  4. Vizionaru Răspunde

    In cazul de fata vina este 100% a comerciantului, dar tu ca și consumator trebuie sa te uiți și la eticheta, nu doar la preț, apoi dacă erau lipiciosi nu ii pune frate la fiert mai ales dacă ii dai la copii. Du-te cu ei înapoi sau dacă zici ca nu merita ii dai la un cățel sau pisica amărâtă și gata, nu te apuci sa faci postări, ca ai pierdut mai mult timp decât dacă citeai eticheta in magazin!

    • Corect Răspunde

      Ar putea trimite poze si cu alte probleme intalnite…. asa sa afle tot satmarul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.