Ultima actualizare: azi, 20:23

Locale

FOTO. Ziua Drapelului Național, sărbătorită în municipiul Satu Mare

Ziua Drapelului Național a fost sărbătorită astăzi în municipiul Satu Mare. Manifestările au început, însă, ieri, marți 25 iunie, atunci când a avut loc coborârea drapelului național de pe catarg și preluarea acestuia de garda drapelului.

Miercuri dimineața, 26 iunie, Ziua Drapelului a fost sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios, după care au avut loc alocuțiuni în centrul nou al municipiului Satu Mare.

Mai apoi, drapelul a fost înălțat pe catarg și binecuvântat, toate acestea în timp ce a fost intonat imnul național al României.

 

42 comentarii

  1. Jeno György Rácz Răspunde

    Numai asta ne mai lipsește….. în rest avem de toate .

  2. Fasz Răspunde

    S-ar fi putut sărbători după ora 21!

    • Sâcă Răspunde

      Nume de sculă ….Ce te deranjază .. ?? lumina zilei …sau ???? steagul țării in care ești tolerat și respectat …gunoiule.. !!!

  3. Vasi Răspunde

    Mai bozgori imputiti cum va mai rabdam ,mars in pusta voasta infecta!

    • Jeno György Rácz Răspunde

      Tu vorbesti javra ordinara…tu care ai migrat din india 😀 😀 😀

    • Lonți Răspunde

      Apoi se pare ca multi romani se simt minunat acolo ca e plin de ei, mai ales de ziua nationala a Romaniei, stau la rand sa iasa din tara.

  4. &$ Răspunde

    Te bag la origine bozgore pai tocmai bunicii tai au migrat din India .Asa prost esti ca nu stii atata?

    • S Răspunde

      Așa e când analfabeți funcționali se ceartă. Populația actuala in zona satu mare, cel puțin cei care sunt băștinași, au gene preponderent slave, grupa central est europeană, de care aparțin majoritatea ungurilor, românilor din Transilvania, cehii, slovacii, o parte din polonezi , rutenii și rusinii. Atât ungurii cât și românii transilvăneni au in jur de 4 la sută gene de proveniență asiatică mai ales datorată invaziilor turce și tatare.Restul e falsificarea istoriei.Nici măcar istoria contemporană nu e clară, în 89 au murit 1500-2000 de oameni, nu se știe câți,cert e că nu a fost găsit vinovat nimeni de crimă. Iliescu e un personaj negativ sau pozitiv ?

  5. :-)) Răspunde

    Imi place cum ati muscat momeala, sunt convins ca primul comentariu apartine unui roman :-))). Macar trebuia sa bage intentionat ceva greseli gramaticale sa fie mai autentic.

  6. Gheorghe Răspunde

    Mă da ce s-o nimerit.Auzi sărbătoare la romani,ziua drapelului și ziua calificării în optimile de la Euro!!! Pe bune,locul unu în grupa cu Belgia Ucraina și Slovacia.Bravo băieți,nu sunteți voi Mesi,Ronaldo sau Saboslay ori Mbape dar sunteți o echipa de suflet.Ce urmează vom vedea.Ar fi bucuroși și altii sa iasă din grupa,urmeaza sa vedem ce va fi.Cat despre jignirile de aici împotriva a tot ce este romanesc nu mă mir deoarece trăiesc în aceasta zona și vad(numai cine nu vrea nu vede)cât de retardați sunt unii care visează ,,cai verzi pe pereți”.Scârbele sunt doar scârbe,fiecare pasare pe limba ei piere dar tot pe limba ei trăiește.Hai România ca te-ai calificat si ai un drapel frumos!!Ce mai galerieeee!!Sa moară unii de ciudă?….noi nu vrem poate vor ei vor că prea multă fiere amară au în suflet împotriva a tot ce este românesc.Păcat,mare păcat dar e treaba lor.

    • Huiduiala Răspunde

      Frumoasa galerie, mai ales cand au fluierat pe imnul adversarului…oare viceversa le convenea?

  7. Gheorghe Răspunde

    Alte galerii s-au pișat pe hambalistele din alta tara și si-au arătat dosul în timp ce se intona imnul.Stii de unde era acea galerie?….Numai cine nu vrea sa știe nu știe.Dar fiecare dă ceea ce are.Nu poți sa culegi mere din scrieți nici struguri din buruieni.

    • Huiduiala Răspunde

      Despre ce vb tu nu poate fi decat cauza si efectul, probabil dupa fapta ai rasplata si cu siguranta nu era un eveniment asa important si urmarit de Europa intreaga pe teren neutru. Cu toate astea se pare ca deja vestul si-a facut demult o parere despre romani, pe care nu o va schimba nici 10 generatii de-acum incolo. Nu demult cei de la Coldplay la Bucuresti si-au format si ei o parere…

      • Hunu’ Răspunde

        @Huiduiala, ai mare, dar maaaaare dreptate; prin urmare ia-ți dracului tălpășița de pe aici și du-te încotro vezi cu ochii, pentru ca occidentalii să nu confufude cumva cu noi romanii, scârba nesimțită…

        • @Hunu’ Răspunde

          M-as duce doar ca nu pot spala de pe mine nicaieri in lume ca m-am nascut in Romania…

        • Jeno György Rácz Răspunde

          Eu în locul tău m aș ascunde….. Un popor căruia istoria întreaga încape într-un SMS , n are nici trecut nici viitor nici legitimeatate …

          • Ion

            Jencike, ia-te de mana cu cu toți ai tăi și, liber la plecat , încăpeți toți, dacă vă aranjați bine, într-o “cușetă” și roiul de pe aici; cu “utlevel-ul” în mânuțe, vorbind în șoaptă, scuturandu-va rondyurile, ca niște “aristocrati” ce vă pretindeți, nu se poate să nu găsiți o planetă sau măcar un meteorit unde să vă aciuați și voi…dacă nu și nu, undeva în Papua Noua Guinee tot găsiți un locșor și voi; baștinasii sunt la fel de sălbatici și la fel de primitivi ca voi, unii dintre ei mai consumă carne de om, deci cam acolo v-ați găsi rostul și locul…
            Cat despre istorie, așa cum e istoria noastră, e reală.
            Voi , vorbind despre istorie, măcar ați reușit să vă puneți de acord de unde mama dracului ați venit? În afară de povești nemuritoare cam nimic…
            Rapanos nesimțit…

  8. Bia Răspunde

    Ce va mai place șaorma cu de toate !!

  9. MUE Răspunde

    Transilvania este a noastra. Ne sugeti p*la de acuma pana la sfarsitil timpului ! M*ie la ungurii extremisti !

    • vadimT Răspunde

      asta nu e adevarat. La cata datorii avem cu ceva trebuie sa dam inapoi. Asta va fi Ardealul, banii merg pt pensii speciale. Si grecii au vandut din insule pt datorii. numai moartea e sigur! Granitele se schimba. Romanii isi vand orice pt binele lor.

      • Ion Răspunde

        Ce-ai zice să vă dăm pe voi? Necazul e ca nu vă vrea nimeni!

        • Paraion Răspunde

          Hai că nici pe noi ne ne vor decât dacă suntem cuminți și culegem sparanghelul sau castraveții cum vor ei. Adică cât culegi ei stropesc peste capul tău. Apoi ni-l vând tot nouă ca și produs bio. Așa că mai ușor cu afirmațiile că nici noi nu stăm prea bine. Ungurii măcar au atâta demnitate și în anumite lucruri nu se lasă noi în schimb suntem buni doar de sclavi pe plantație.

          • Ion

            Tocmai de aceea, tatikam, luați-vă -o mână bocceluța , în cealaltă “demnitatea” și catinganas, porniți încotro vededeti cu ochii… drum bun și cale bătută, janghinosilor!

          • Paraion

            Măi idiot cu diplomă, eu ca și român după tine unde să mă duc? Adică nu crezi că ai acolo la mansardă niște obsesii oarbe care ar trebui tratate???? Dar urgent??? Că dai în tot și jignești pe toți fără discernământ? Auzi tu acolo tatikam Așa-i că mă-ta la naștere de bucurie te-a aruncat în sus și nu te-a prins? Cât de prost poți fi măi? Și spune drept în ce am scris ce nu este adevărat? Tu nu ai citit, nu ai auzit despre ce au pățit ai noștri românași prin vestul civilizat? Așa că tatikam, p@@@la b@lită ce ești, data viitoare ai grijă ce-mi scrii. Și să știi că îți recomand să nici nu-mi ceri scuze după asta că nu te scuz. Ești un prost.

      • History Răspunde

        Și ai să vezi chiar se va vinde cu maaaare plăcere. Vezi cazul recent Patriot. Sau gazul din Marea Neagră. idioții nu-și dau seamam că sunt jucați pe degete cu astfel de lozinci ieftine, fără rost și singur își taie craca de sup picior. Am acumulat niște datorii cu creditelel aste aluate aiurea că și nepoții nepoților le vor plăti. Cu asta ar trebui să se ocupe nu cu m@ie în dreapat și în stânga. Râd toți de voi când văd că suntem cu rahatul până-n gât dar țipăm astfel de bazaconii. Mă rog, unii.Vă recomand să fiți mai atenți la niște știri și încercați să citiți printre rânduri. Că cel care a tranzacționat Patriotul va dormi în curând mult și bine pe banii noștri probabil la ONU. Ascultați-mă. Și atunci să vă puneți întrebarea cine este fraierul fraierilor? Voi care numai în m@ie o țineți.

    • @MUE Răspunde

      Se pare ca mai mult ai dat la mamica ta, care se pare te-a neglijat (probabil ca si ea a fost neglijata de taticul tau), altfel se concentra mai mult asupra educatiei tale.

    • Paraion Răspunde

      Stai măi blând și vezi-ți de treabă. Ce tot te inflamezi fără rost? Dacă tot ai atâta energie ia mai bine și fă ceva util că ăsta cu băgatul oragnului ține doar aici că parcă te vțd ce mielușel ești imediat cum treci granița. Avem noi ca și țară probleme mult mai grave de rezolvat. Cu asta ce zici tu nu are sens să-ți ocupi timpul. Ai înțeles copile?

      • Norick Răspunde

        La ei acasa asta-i moda. N-au ce manca si toata ziua cu scula-n gura sta… 😛 😀

        • Paraion Răspunde

          Da. Măcar așa apucă și el săracul să mănânce carne. 🤔😮😉 Dar chiar nu înțeleg obsesia asta de a recita poezia asta cu Ardealul e al nostru. Se știe fraților. Gata schimbați placa. Credeți că ungurii ar putea să facă ceva de prin ceva absurd s-ar trezi cadou cu Transilvania? Este de-a dreptul SF-ul SF-ului. Ce să facă cu vreo 8 milioane de rezidenți români care îs cât aproape toată populația țării lor în momentul de față? Iar vizavi de înjurătură eu am învățat cândva ceva legat de cele 10 porunci. Nu că aș fi ușa de biserică dar nici în armată nu suntem aici, adică unde înjurătura suplinește salutul. Așa că vă rog frumos comentați decent (nu vă cer să fie solemn) dacă vreți să scrieți ceva. Nu de alta dar ar fi vorba de drapelul țării noastre. Vă spune asta ceva???? Sper. 🙏 Puțin respect pentru obiectul acela. Nu de alta dar mulți au murit pentru ea. Dacă ar ști acum ce urmași au și-ar smulge toată podoaba capilară de nervi. Bine, mai puțin cei cheli din natură.

          • Ion

            Băi,@Paraion, pentru tine și hoarda ta sălbatică o drapelul României doar un “obiect”, dar pentru noi românii este un simbol…asta așa ca să se știe.
            În rest, marș!

          • Paraion

            @Ion. Ți-am scris odată că sunt român. Nu mă jigni așa că s-ar putea să ai surprize. Ce am spus sunt fapte. Nu știi ce citești tu printre rânduri dar ești bolnav rău. Nu mă supăra că atunci mă pun să te caut după IP și poate nu o să-ți placă discuția tete-a tete ce va urma. Pricepuși? Abține-te până poți.

          • Pewci stapani

            Pai l-au primit cadou romanii, dar poate l-ar primi inapoi cei prezenti de 1000 si ceva de ani in zona, poate dupa un razboi mondial, dupa tratative la masa celor care credeti ca va apara….dar asa cum zici e SF.

  10. Gheorghe Răspunde

    Hou mai,hou ca-i crasma.Ia lasati lucrurile mari pe seama altora si va prindeti intr-o hora mare ca Romania s-a calificat si Ungaria era cat pe ce!!Ma gandesc ce ar fi fost daca jucam impotriva ungurilor?!Era macel la propriu si la figurat dar cineva o avut grija ca(h)unii sa vina acasa chichinganas cu coada intre picioare si sa faca ce face cainele,isi linge ranile….si altele!Amu circula o vorba ca si de data asta de vina este altcineva,de la soros pana la ….oricine altcineva numai feciorii alergatori dupa besica NU.Hai pe bune.Sa nu-mi ziceti ca aveti fotbal mai calitativ ca mintiti,si unii si altii.Toti o apa si-un pamant chit ca vreti sa aratati altceva.Mai trageti cate o bericica,(h)unii de suparare si ceilalti de bucurie.halal sa va fie de va spurcati in felul asta.Fiecare natie fie ea cat de rapciugoasa isi lauda starpea si se leapada de scursuri,absolut fiecare deci e de inteles,,iubirea”asta mare a unora fata de altii.

    • Paraion Răspunde

      @Gheorghe, perfect de acord cu tine dar sunt curios dacă nu știu pe ce considerente și fiind român te-ar face bozgor, neam de migrator un comentator și te-ar și înjura cum ai reacționa. Atât. Ce mă deranjează în toate că avem și noi o zi a drapelului țării și se găsește acest megaprost ca să arunce invective la nimereală pe care apucă fără să judece și asta tocmai pe marginea acestui subiect. Și până la urmă cine? Unul care este rezultatul unui accident la prezervativ. 🤮 Dacă zic că e nesimțit ori țăran de fapt l-am alintat. Că merită expresii mai tari.

    • Fut bol cu fasole Răspunde

      Stai lejer, vor avea 1 meci in plus jucat fata de ei, si atat in 2024. Poate plangeai daca jucau cu ungurii si nu de mandrie :-))).

  11. Mama liga mania Răspunde

    Sa nu uitam daca nu era “pinalti” era cu totul alta poveste. Jucatorul slovac mai bine il lasa in pace pe cel roman, probabil si-a dat seama ce mare prostie a facut. Apoi mare glorie. :-))

    • Gheorghe Răspunde

      Fasole și mămăligă nu va supărați da meciul se joaca pe goluri.Nu vreau sa supăr pe nimeni dar am zis ca depinde de așteptări și felul în care te raportezi la realitate.Pe bune!…aveam de doi bani speranța și de aceea pot sa ma minunez iar alții cu pieptul afara cu gura mare(,,românii cu echipament de saraci”)cu fumuri și mari așteptări se întorc cu coada între picioare.Fara suparare.Pana la urma asta este realitatea,deocamdată.Ce-a fost am văzut,ce va fi vom vedea.Hai România.

  12. c-block Răspunde

    Alooooo!!!!! De mâine 01.07.2024 carburanții se scumpesc cu încă minim 20 de bani litrul. Unde este deputatul călăreț acum??? Sau este undeva în concediu prin Maldive sau Cancun să-și odihnească oasele obosite în lupta împotriva ungurilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.