Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTOGALERIE. Au început lucrările la cea mai modernă creșă din Satu Mare

Au început lucrările la cea mai modernă creșă din Satu Mare. Creșa va avea o capacitate de 110 locuri și va fi o clădire cu panouri solare și fotovoltaice.

Clădirea va avea o arhitectură modernă și va putea găzdui 10 grupe de copii. Spațiul interior va cuprinde, printre altele, 11 dormitoare, 6 camere de joacă, un spațiu pentru luat masa și un cabinet medical.

În prezent, este în curs de licitare și a doua creșă, care se va construi pe bulevardul Lalelei și va avea o capacitate de 40 de locuri.

 

4 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Construim crese,dar copii sunt? Ceva nu se pupa. Toata ziua strigam ca natalitatea este in scadere si construim crese!!!! Daca se construiesc foarte bine. Inseamna ca nataliratea e in crestere.

  2. Gogu Răspunde

    Construiesc creșe, dar numai daca știe copilul limba maghiară poți să-l înscris. Ce sa zic rău am ajuns!

    • Radu Răspunde

      Tind sa cred ca ai dreptate. In ultima vreme s-a pus accent pe limba maghiară, chiar si copii de la Liceul German sunt acaparati in aceasta politică de maghiarizare.

      • vadimT Răspunde

        nu stiu de unde ai scos asa ceva. Poti vedea acolo plin de romani. Sunt mult mai multi romani, care pana la urma au dat declaratie ca au limba materna germana. Asa ca mucles cu minciuni , ca ai auzit la birtul de la intrarea scolii. Toti romanii de acolo si-au vandut originea lor pt a intra intr-o scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.