Ultima actualizare: azi, 18:29

Locale

Kereskenyi Gabor, prima declarație după aflarea rezultatului: „Mă onorează extraordinar acest vot de încredere!”

În prima declarație publică după aflarea rezultatelor de la alegerile de duminică, Kereskenyi Gabor a declarat că se simte onorat de votul de încredere și promite că, împreună cu echipa sa, va face tot posibilul ca sătmărenii să fie mândri de meleagurile lor natale.

El a declarat că prezența la vot a fost mult mai mare decât în 2020, lucru care denotă faptul că sătmărenilor le pasă de oraș, indiferent de etnie. Kereskenyi Gabor a mai precizat că va continua să ducă la bun sfârșit proiectele începute, dar va și implementa proiecte noi, care vor face ca orașul să se dezvolte.

„Noi avem o misiune! Trebuie să mergem înainte împreună cu toți locuitorii Sătmarului, înainte pentru a dezvolta orașul nostru, pentru a crea condiții de trai mult mai bune pentru toți locuitorii orașului. Avem proiecte și mergem mai departe cu construcția acestor proiecte, cu implementarea proiectelor. Avem foarte multe de făcut și asigur toți sătmărenii că vom face tot ceea ce ne stă în putință ca să avem un oraș de care să fim cu toții mândri. 

Faptul că, în acest an, participarea la vot a fost într-un număr mult mai mare decât în 2020 înseamnă că tuturor sătmărenilor le pasă de viitorul orașului lor, indiferent de etnie. Și faptul că într-un oraș cu o pondere etnică a locuitorilor maghiari de 36%, în 2020 am reușit să obținem 52%, iar, probabil, în acest an peste 60%, putem să spunem fără să exagerăm, înseamnă că pentru sătmăreni conteză rezultatele, contează ce ai realizat, ce vrei să faci pentru oraș, nu gargara ieftină de care au dat dovadă acești oameni. 

Sătmăreni au văzut ce se poate  face în acest oraș, au văzut că drumul pe care am pornit împreună acum 8 ani este unul bun, direcția este una bună și au optat pentru continuitate, pentru dezvoltare. Pe mine mă onorează extraordinar această opțiune, acest vot de încredere. Împreună cu echipa vom face totul ca noi sătmărenii să fim mândri de meleagurile noastre natale, de urbia noastră”, a declarat Kereskenyi Gabor.

4 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Felicitări, în urma rezultatului a-ți observat ca,1 din 2 romani v-au votat!e un vot de încredere pentru ca veți continua să faceți lucruri bune pentru Satu Mare și ar trebui să schimbați singurul lucru de care sunteți acuzat, “șovinism”!sa arătați ca nu e așa!succes

  2. Jeno György Rácz Răspunde

    Gábor n-a avut niciodată atitudine de șovinism sau iredentism…….eventual cozma și tise

  3. Alex_Velea Răspunde

    D-le primar, si eu te-am votat. Multi dintre pretenii mei români te-ai votat. Dorim continuarea investitiilor la SM.

    Vrem magazinul Jumbo 🙂

    Felicitari!!!

  4. Tavita Răspunde

    Bravo Gabore!
    Iar acum lasa vorbele si TRECI LA TREABA!
    Exact cum spui tu: MISCARE IN PAS ALERGATOR! LA MUNCA!
    De vorbe sunt satul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.