Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

LEBĂDA aniversează 33 de ani! Eveniment special dedicat industriei de construcții și amenajări interioare

LEBĂDA aniversează 33 de ani iar cu această ocazie organizează un eveniment special cu cei mai importanți producători de materiale de construcții și amenajări interioare din România.

Evenimentul va avea loc marţi, 25 iunie, şi miercuri, 26 iunie, la sediul Lebăda de pe str. Gheorghe Barițiu nr. 27 și va aduna laolaltă cei mai importanți producători din România.

Descoperă noutățile și inovațiile din domeniu

Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu cei mai renumiți producători de materiale de construcții și amenajări interioare, să descopere cele mai recente inovații și să afle despre cele mai noi tendințe din industrie.

ROATA NOROCULUI cu premii extraordinare

Unul dintre punctele culminante ale evenimentului va fi ROATA NOROCULUI, organizată de Lebăda cu sprijinul partenerilor săi. Participanții vor avea șansa să câștige numeroase premii atractive care vor aduce un plus de valoare proiectelor lor de construcție și amenajare.

Participă și tu!

Nu rata această oportunitate unică de a sărbători alături de LEBĂDA 33 de ani de succes în industrie. Ai ocazia, pe 25 și 26 iunie, să descoperi produsele și soluțiile oferite de cei mai buni din domeniu și să te bucuri de surprizele pregătite pentru tine. Pentru mai multe informații și pentru a confirma participarea, vă rugăm să vizitați site-ul www.lebada.ro sau să sunaţi la 0722 694 519.

Despre Lebăda

Înființată în anul 1991, Lebăda S.R.L. a fost creată din pasiunea și devotamentul a doi antreprenori din Satu Mare. Misiunea Lebăda a fost dintotdeauna aceea de a oferi soluții simple, convenabile și eficiente pentru a satisface cerințele clienților. În anul 2002, compania a inaugurat Casa Pașca, un magazin cu o suprafață de peste 600 m², marcând un nou capitol de creștere și dezvoltare. Un moment definitoriu în istoria Lebăda a fost în 2015, odată cu construirea „Fabricii de vopsele lavabile și tencuieli decorative” Faur.