Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Motociclist din Ungaria, mort într-un accident rutier la Satu Mare. Șoferița nu i-a acordat prioritate

Un accident rutier mortal a avut loc duminică, 2 iunie, între localitățile Livada și Călinești-Oaș din județul Satu Mare.

La data de 2 iunie, ora 19.03, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Satu Mare, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, între localitățile Livada și Călinești-Oaș.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 35 ani, din județul Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 19, dinspre localitatea Livada spre Călinești-Oaș, nu ar fi acordat prioritate de trecere, unui motociclete, condusă de către un bărbat, de 62 ani, din Ungaria, care s-ar fi deplasat pe drumul prioritar, și ar fi intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul conducătorului motocicletei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto: Gazeta de Nord Vest

 

11 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Sărmanul om,sa vii viu în românica și sa te ducă mort acasa la familie! Muie(re),muiere cum ți-ai luat permisul?…ai pus vulva la bătaie pentru permis și ai omorât un om.Nu-i vina ta contează este a celui(celor)care te-au vosiderat aptă să conduci mașina când de fapt ești suta de luat în buci!La pușcărie cu tine.

  2. Don Quijote de Satu Mare Răspunde

    @io, mai e și aspectul că totuși aș fi curios cu cât se deplasa motociclistul. Că am așa o presimțire că nu cu 80-90 la oră, mai ales la cum arată mașina. Whatever.

    • @Don Quijote de Satu Mare Răspunde

      Se cred piloți de F15 !Legea trebuie modificată să nu poată circula decât pe autostrăzi cu aceste kkturi de ”rachete” !!

      • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

        Ideea ar fi că degeaba și te asiguri dacă celălalt merge de parcă ar fi ceva nemuritor și circulă mult peste 100 la oră că nu ai cum să te asiguri așa de rapizi sunt. La mine recent mi-a tăiat calea un motociclu de ăsta în sensul giratoriu de la Crinul venind dinspre dreapta mea. Nu ajunge că trebuie să fii atent la toți kretinii care nici acum nu știu regulile în giratoriu că mai apare de nici nu știi de unde un idiot de ăsta pe două roți și face slalom printre mașini și vine în viteză dar tot el țipă că vrea respect. După avariile din foto sigur avea viteză bugăt peste limită. Dar în fața legii va răspunde tanti că nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate. Sunt totuși curios organul care a constatat sau judecătorul ce ar fi făcut în locul ei.

        • yy Răspunde

          Vorbesti din punctul tau de vedere, care pana la urma este… punctul TAU de vedere. Adevarul e undeva in mijloc. Respectare a regulilor de circulatie si toleranta catre ceilalti participanti in trafic poate e mult mai aproape de adevar, decat perspectiva ta antimotociclista.

          • Don Quijote de Satu Mare

            Nu e nici o perspectiva antimotociclista. Eu doar vad si constat fapte asa cum sunt ela. Daca motociclistul din sensul giratoriu m-a depasit pe dreapta dupa care mi-a taiat calea ca dupa aia sa o ia spre stanga fara sa semnalizeze la tine cum se cheama???? Asa poti spune ca am ceva si cu soferii pe TIR care merg ca nebunii prin localitate sau se depasesc intre ei pe sosele. Asa ca plimba ursul in alta parte. Eu nu doresc sa fiu parte la un eveniment rutier doar pentru ca altii iau mai usor viata. Si tin si la masina mea, ca nu e cadou de la mamica.

  3. yy Răspunde

    Acest lucru se aplică în ambele sensuri. De când merg cu motocicleta pe centura, respectând limita de viteză, șoferii mă depășesc ca nebunii la indicatorul 70. În majoritatea cazurilor, nici distanța de urmărire obligatorie nu este respectată, ceea ce este deosebit de periculos pentru motocicliști. Mulți soferi auto nici măcar nu schimbă benzile atunci când depășesc un motociclist, împingând astfel motociclistul de pe șosea. Crede-mă, nu ai adevărul, poate jumătate din el. Acesta este sfârșitul discuției fără rost.

    • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

      Eu atât am vrut să zic doar că mulți motocicliști în pun singur viața în pericol așa circulă. Nu toți, dar mulți. Așa cum sunt mai mult de o grămadă de șoferi idioți care nici să parcheze nu reușesc darămite să circule cum ar trebui. În cazul știrii de față sunt sigur că motociclistul mergea cu viteză mare pentru că pe porțiunea asta este drum drept și inclusiv am văzut șoferi mergând cu 140-160 la oră dacă nu mai mult.

      • Feri Poker Răspunde

        Ei zic că este adrenalină,și le place enorm să riște !Asta până o pățesc .apoi vine cohorta de motocicliști să-i conducă pe ultimul drum.Nu se gândesc la ce durere lasă în urma lor,ce suferință produc în familiile lor.Păcat !

        • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

          Se chemă egoism. Trist e când mor și alții din cauza unora. Eu îi înțeleg că le place să fluture vântul printre plete dar totuși. Mai sunt și alții în afară de ei pe planeta asta și poate nu se grăbesc pe pistele veșnic verzi ale lui Manitou. Repet, nu toți dar totuși prea mulți dintre ei. Că nu te poți asigura față de ceva care circulă spărgând bangul sonic. Atât. Numai trebuie urmărite filmările prea multe de pe camerele de bord disponibile pe net. Că parcă recent a fost unul care mergea cu peste 240 la oră pe autostradă lângă Cluj undeva pe ceva tronson nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.