Ultima actualizare: azi, 17:45

Locale

Sătmărenii, invitați să descopere magia lavandei la Ardud. Eveniment inedit și un super concert

În weekendul 15-16 iunie, sătmărenii sunt invitați la un eveniment inedit, organizat în lanul de lavandă al Dianei, în Ardud Vii. Acest eveniment, aflat la a IV-a ediție, celebrează lavanda, planta-minune cunoscută nu doar pentru frumusețea și mirosul său, ci și pentru numeroasele proprietăți terapeutice pe care le deține.

Participanții vor putea să se bucure de diverse activități puse la dispoziție de organizatori, inclusiv:

  • Colțuri foto special amenajate;
  • Standuri de street food;
  • Produse tradiționale;
  • Produse cu și din lavandă.

Punctul culminant al evenimentului va fi concertul susținut de îndrăgitul folkist Mircea Baniciu, sâmbătă, de la ora 18:00. Baladele sale pe ritmuri de chitară vor crea o atmosferă feerică pe dealul înmiresmat din Ardud Vii, oferind participanților momente de relaxare și bucurie în mijlocul naturii.

Familia Freind vă invită să faceți parte din această poveste fascinantă, rezultatul muncii lor făcute cu pasiune și drag. Nu ratați ocazia de a petrece clipe memorabile într-un cadru natural de poveste, învăluit în parfumul inconfundabil al lavandei și ritmurile încântătoare ale muzicii folk.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Ardud și cu Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”, familia Freind fiind gazda acestui eveniment fascinant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.