Ultima actualizare: azi, 14:53

Locale

Tragedia de la Italia: Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit!

Tragedia de la Natisone: Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit, anunţă presa din Italia! Un cadavru a fost găsit în această dimineaţă în râul Natisone, în apropierea albiei unde a avut loc incidentul de pe râul Natisone în care au fost implicaţi cei trei tineri români. Deocamdată nu există o identificare oficială, dar presa din Italia scrie că sigur că este vorba despre cadavrul lui Cristian Molnar, tânărul de 25 de ani, din Satu Mare, ultimul care nu fusese găsit încă, relatează Rai News.

Tragedia de pe  râul Natisone

Cei trei tineri români, Patrizia  în vârstă de 20 de ani, Bianca în vârstă de 23 de ani și Cristian Molnar de 25 de ani au fost surprinși de viitură în timp ce se plimbau pe malul râului. Aceştia au ieşit să se relaxeze după un examen susţinut de Patrizia la facultate.

Surprinși de viitura puternică, nu au mai putut să se salveze, deşi pompierii le-au aruncat frânghii, însă din pacate tinerii nu au reușit să le prindă.

FOTO: Mesaggero Veneto

 

5 comentarii

  1. Costi Ionita Răspunde

    “De la” Italia ? Reporteri de cacat ce sunteți…

    • S Răspunde

      Autoarea folosește dialectul dac amestecat cu graiul de căpșunar italian rafinat . Termenul de “cadavru” e chiar adecvat și sugestiv in articol, la un IQ de 60 e de înțeles strădania de a te face înțeleasă. Familia și prietenii nu contează

    • c-block Răspunde

      Cum mai afirmasem și cu alte dăți majoritatea ziariștilor locali nu reușeau nici să intre pe poarta defunctului “Ștefan Gheorghiu”. Și asta nu este motiv de mândrie. Acolo măcar te frecau până reușeai să scrii o propoziție într-un mod adecvat. Adică de când a dispărut cu desăvârșire noțiunea de bun de tipar (adică nu cenzur[ ci corectarea textului) orice mizerie devine automat articol în ziua de azi. Și ce autosuficienți mai sunt unii dintre ei, că cică sunt a patra putere în stat, etc.!?!? Stimabililor. În momentul în care coborâți ștacheta la halul în care a ajuns acum – adică o promovați pe spălătoarea pe creiere, autoproclamata mental coach Lupoaica (probabil nu gratis) sau pe nefericiții nerealizați care pescuiesc în ape tulburi că poate-poate – adică ăștia de la BNI, atunci să nu mai aveți pretenția să vă ia omul în serios. Ați devenit mercenari. Diferența dintre voi și ăla primul pe listă de la AUR de la județ este că voi (încă) nu faceți partizanat politic pe față. Așa ceva face GNV sau reprtersm. Dar probabil urmează și asta. Doar trebuie să apară o ofertă destul de tentantă. Este foarte trist. Mai știți cum se face o anchetă jurnalistică? Îmi vin în minte cel puțin 4-5 subiecte babane din județ care ar merita asta.
      PS. Înainte de a sări careva pe capul meu prin prezenta vă informez că acum 20 de ani am dat probă așa de dragul artei la un ziar și am fost admis. Nici faptul că nu am făcut jurnalistica nu a fost un impediment. Am înțeles că se rezolvă din mers. Dar după probă ce am văzut m-a făcut să nici nu mă prezint a doua zi la lucru. Că deja atunci mi-a fost clar că asta nu este jurnalism ci cu totul altceva. Vedeți că acest comentariu de-al meu este calitativ superior față de ce ați trântit aici pe post de știre.😢 Sincer nu vă înțeleg. Ceva orgoliu profesional nu mai există la voi?

  2. Ponka Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

    • H&R Răspunde

      A webhely letiltva
      Ez a weboldal veszélyes tartalommal rendelkezik, amely távoli hozzáférést biztosíthat egy fertőzött eszközhöz, károsíthatja azt vagy érzékeny adatokat szivárogtathat ki arról.
      A weboldalhoz való hozzáférés blokkolva van.

      Site-ul web este dezactivat
      Acest site web conține conținut periculos care poate accesa, deteriora sau scurge de la distanță date sensibile de pe un dispozitiv infectat.
      Accesul la site este blocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.