Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

VIDEO. Adrian Cozma l-a dat în judecată pe Mircea Govor

Adrian Cozma, candidatul Partidului Național Liberal Satu Mare la președinția Consiliului Județean, a fost prezent, miercuri dimineața, 5 iunie, la Tribunalul Satu Mare, acolo unde, spune el, l-a dat în judecată pe Mircea Govor pentru ,,afirmații defăimătoare”.

La ieșirea de la Tribunal, președintele PNL Satu Mare a dat o declarație pentru PortalSM:

,,L-am dat în judecată pe Govor și publicația lui, ziarul de șantaj așa cum e cunoscut în Satu Mare, pentru afirmațiile defăimătoare și articolele defăimătoare pe care le-a făcut zilele trecute la adresa mea și la adresa familiei mele, total neadevărate. De aceea îi dau posibilitatea acestui om să vină în fața instanței și să dovedească cele pe care le-a afirmat în ziarul lui de șantaj.

Din punct de vedere al probității morale, cred că județul Satu Mare nu are nevoie de astfel de personaje cum este Govor, de o moralitate mult, mult redusă și îndoielnică. L-am dat în judecată pentru că eu nu am ce să ascund, nu eu am furat, nu eu sunt cel care am avut primul bordel în Satu Mare, nu eu am nenorocit două cluburi de fotbal, nu eu am făcut evaziune fiscală. Toate acestea se leagă de numele acestui personaj sinistru pentru județul Satu Mare, care cred că va fi trimis acasă și la lada de gunoi a istoriei odată cu alegerile de duminică, din 9 iunie.

Îi dau posibilitatea acum să probeze cele ce le-a scris, toate mizeriile, toate lăturile pe care le-a turnat în ziarul lui de șantaj. Așa înțelege el să facă politică. Eu nu mă voi opri să dezvălui toate furturile pe care le-a făcut, toate combinațiile pe care le-a făcut exact cu acest ziar unde a luat în patru ani 1.200 de contracte din bani publici, de la primării, tot prin diferite metode de acest gen, de șantaj în presă. De aceea românii și sătmărenii trebuie să știe”, a declarat Adrian Cozma.

12 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Ce nasol sa fi avocat si sa te joci cu datul in judecata pe oricine de care nu iti convine. Asa l-a dat si pe Gaborica in judecata ca ia zis SupoziThorr, acuma pe Govor… urat, foarte urat! La fel de urat sa te legi de cineva de afacerile pe care le-a facut acu cativa zeci de ani, sau problemele pe care le-a avut si a scapat “basma curata”… tot e urat oricum te-ai uita la treaba asta.
    Acuma acuza pe cineva de santaj, dar defapt si el face tot santaj “eu nu ma voi opri sa dezvalui toate furturile”, ei na! Se va opri dupa alegeri… acuma ce vorbim?

  2. c-block Răspunde

    Să se uite oamenii bine. Vreți un președinte de județ pârâcios, răzbunător și care numai pentru clubul propriu trăiește? Na atunci votați-l. Acum probabil Cozma va începe să de în judecată pe fiecare care comentează pe seama lui și care nu este de acord cu dânsul. Toată campania, de fapt și de dinainte de campanie dânsul era în campanie, el era preocupat de ce fac alții și nu ce face el. deocamdată el nu a făcut absolut nimic. Și a avut destule oportunități. Vreți județ funcțional sau vreți scandal pe bandă? No așa să votați (cine votează că eu nu). Dar care este treaba că matale ai folosit un minor în campanie? Una este defăimarea și alta este folosirea minorilor. Un avocat teoretic ar trebui să știe. Și cu treaba cu supozitorul ce s-a făcut? Nu de alta dar au trecut cam un an jumate de la fază. Eu zic că aceste circuri ieftine sunt neproductive. Aici Cozma seamănă cu Coica, primarul defect- celebrul citat că ungurii sunt de vină, ungurii nu mă lasă. Nu este nici o diferență numai personajele diferă. Eu cred că oamenii sunt sătui de astea până peste cap și la vot se va vedea.

  3. Govor gropar. Cozma papagal Răspunde

    Cu tot ca ești un papagal eu zic ai făcut bine.

    • Relu Răspunde

      Maxim ce o să poată să îi facă este să îl sugă,v-a ajunge la ușă lui să îl ierte, săracu de el da prost mai este!:))))))

      • Relu Răspunde

        …..acuma văd filmarea și cât de penibil ești când treci strada și te întreabă d-soara ce faceți domului cozma, ești penibil, puteai să îl dai in judecată și fără să te filmezi, ești tare disperat și de această dată ți-a dat-o …cum a făcut în 2016, 2020 și cum o să ți-o da și în 2028….las-o baltă!.:)))

  4. Beni Răspunde

    Bravo coaie, exact cum am vorobit

  5. Varu Răspunde

    Oare știe să formuleze o plângere penală? Toți clienții lui se plâng că-i varză

    • Relu Răspunde

      De-aia a intrat în politică, in politică vrea să pară smecher încercând și a treia oara să ajungă nabab pe județ, iar a luat-o in bot:))))))

  6. Pordea Răspunde

    Hoțul strigă Hoții !!! Vai de capul tău !!!

  7. Hai bai Răspunde

    Doamne Ajuta !

  8. Florin V Răspunde

    Orașul Satu Mare are nevoie în continuare ca primar de acel om care a ridicat acest oraș în s jos în Sus . După realizările frumoase pe care le-a facut împreună cu partidul lui , Kerescheny Gabor este un primar legitim pentru Satmăreni pentru un oraș frumos , mai prosper , mai curat , mai ordonat și european . Un , oraș total schimbat față de cum arăta în urmă cu 8 ani de zile . Felicitări partidului politic , UDMR SATU MARE . Și nu în ultimul rând domnului Presedinte Consiliului Județean Satu Mare , Pataky Csaba . SUCCES ÎN CONTINUARE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.