Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

VIDEO. Kereskényi Gábor: ,,Am votat pentru continuitate, pentru dezvoltarea proiectelor”

Primarul Kereskényi Gábor și candidat UDMR pentru un nou mandat la Primăria Satu Mare a declarat, duminică dimineața, că a votat ,,pentru continuitate”.

,,Am votat cu convingerea că viitorul de mâine al orașului nostru depinde de cei care astăzi se vor prezenta la vot. Am votat pentru continuitate, am votat pentru dezvoltarea proiectelor, am votat pentru o colaborare bună, onestă și de lungă durată cu președintele Consiliului Județean și am votat pentru creșterea calității vieții sătmărenilor.

Totodată, am votat împotriva dezbinării și împotriva acelora care vor să țină județul și municipiul Satu Mare captiv în trecut. Vreau să-i îndemn pe cei care nu și-au exercitat încă dreptul la vot să se prezinte pentru că viitorul municipiului Satu Mare se construiește mergând la vot”, a transmis primarul municipiului Satu Mare.

14 comentarii

  1. CRISTINA JONES Răspunde

    Mult succes in continuare !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo dl. primar.

  2. gigi Răspunde

    mai jigodie pe noi nu ne intereseaza proiectele tale personale financiare, pentru ca nu stam toti in centru si in cartierul functionarilor. stam in cartiere unde nu ai calcat 8 ani. o sa o sugi ca prezenta la vot este foarte mere, dar sti si tu asta, de aia faceati ca toti dracii ieri la miorita.

    • 🤔 Opaa! 🤔 Răspunde

      @ gigi beKAKAli
      Ai dreptate, prezeța e foarte mare și ghici cine va primi cele mai multe voturi!?!? Prietenul tău, Gaborică 🤔

  3. Satmareanu’ Răspunde

    Succes! Dorim peste 50%!

  4. Iredentistule Răspunde

    Bă zdreanță..copil de senator ce te-a adus tata de mână în UDMR cu studii la Debrecen..cu tine sau fără proiectele continuă bă oligofren alcoolic..NULITATE cu acces la fonduri..bani..ați trântit cu GOVOR votul cetățenilor..blat..să va fie RUȘINE INTERLOPILOR..

    • 🤔 Faszi Răspunde

      @ Iredentistule
      Mai bine taci, acolo în Hurezu Mare sau de unde ești! Habar nu ai tu de SM si de dezvoltare și de civilizație! Mai bine du-te și închide ușa de la budă că miroși a kâkat! 🤔🤔🤔

    • gigi Răspunde

      sau activat postacii, deci e groasa:))

  5. Satmarean Răspunde

    Va injura lumea la buletine . Nu ati luat masuri sa functioneze scarile ori liftul . Sunt si oameni mai in varsta care nu pot urca pana la etajul unde functioneaza serviciul unde se fac carti de identitate .. LIPSA DE RESPECT >>!

    • Alexandru Răspunde

      Acolo nu este problema primarului… este problema administratorului complexului Somesul.

  6. gigi Răspunde

    Stati sa vedeti seara cand ies tinerii la vot. Atunci iese bubuiala. Ne suna gabor pe toti sa iesim :))

  7. Altu Răspunde

    Ce vă agitați degeaba? Gabor și UDMR câștigă tot. Îți trebuie doar logică și un pic de matematică. Romani 60% pe hârtie,fizic mai puțini,maghiari 40%. Românii au n candidați, maghiarii doar unul. Oare cine va câștiga? Numai retardații nu cunosc rezultatul.

  8. Alexandru Răspunde

    Eu sunt roman,, si cetatean al orasului de 16 ani, si sincer nu sunt un simpatizant al vre-unui partid, si nici nu ma intereseaza politica, dar am votat cu Gabor, pentru simplul fapt ca asa cum zic unii: “a renovat doar parcul”. Eu zic sa mai iesiti din case si sa mai dati o tura prin oras, si o sa vedeti ca nu doar parcul l-a renovat. A facut 6 blocuri noi ANL, pe care dom` doctor nu a fost in stare sa le finalizeze, a facut un pod pietonal peste Somes, va mai face inca un pod peste Somes langa stadion… a schimbat o gramada de borduri, si a reparat trotuare prin mai multe cartiere, a reusit sa rezolve situatia Hotelului Dacia, v-a adus Shopping Plaza in oras, nu ca dom` doctor care era in cardasie cu stim noi cine, ca sa existe doar un singur “MALL” in oras… si cred ca pot continua… A inceput constructia primei crese din Satu Mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.