PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Pataki Csaba și Kereskényi Gábor, după victoria de la alegeri: Un vot istoric!

Pataki Csaba și Kereskényi Gábor au vorbit, luni după-masa, 10 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, despre rezultatele de la alegerile de duminică și au transmis un mesaj sătmărenilor. Primarul municipiului Satu Mare a vorbit despre un scor istoric, iar președintele Consiliului Județean i-a invitat pe contracandidați să se uite la cifre.

,,Lista comună PSD + PNL a primit cu mai bine de 10.000 de voturi mai puțin decât UDMR la nivel de județ. La nivel de Consiliu Județean eu m-am confruntat cu o altă alianță mai puțin obișnuită, unică în țară, alianța PNL-AUR. Acolo se vede foarte clar cine se uită la cifre. Referitor la cel mai vocal contracandidat, trebuie să-i adunăm voturile primite acum patru ani cu voturile primite ieri și atunci suntem la egalitate”, a declarat Pataki Csaba.

Kereskényi Gábor spune că a câștigat în toate secțiile de vot, descriind scrutinul de duminică drept unul istoric.

,,Le mulțumesc sătmărenilor care au ieșit la vot într-un număr foarte mare. Prezența într-un număr foarte mare la urne, mult mai mare decât în 2020, arată că sătmărenii sunt interesați de soarta urbei, de ce se întâmplă în municipiul Satu Mare. (…) Cu 27.500 de voturi primite pot afirma că atât numeric, cât și ca și procentaj, am făcut un scor istoric. Am câștigat în toate secțiile de votare, inclusiv în cel din cartierul Sătmărel. Mulțumesc sătmărenilor care au votat pentru dezvoltarea orașului nostru. Vă asigur că vom continua să ne luptăm pentru dezvoltarea orașului și a județului nostru, împreună cu domnul președinte, pentru a realiza toate obiectivele propuse în campania electorală”, a spus primarul municipiului Satu Mare.

PortalSM a transmis LIVE conferința de presă: