Ultima actualizare: azi, 22:22

Locale

VIDEO. Pataki Csaba și Kereskényi Gábor, după victoria de la alegeri: Un vot istoric!

Pataki Csaba și Kereskényi Gábor au vorbit, luni după-masa, 10 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, despre rezultatele de la alegerile de duminică și au transmis un mesaj sătmărenilor. Primarul municipiului Satu Mare a vorbit despre un scor istoric, iar președintele Consiliului Județean i-a invitat pe contracandidați să se uite la cifre.

,,Lista comună PSD + PNL a primit cu mai bine de 10.000 de voturi mai puțin decât UDMR la nivel de județ. La nivel de Consiliu Județean eu m-am confruntat cu o altă alianță mai puțin obișnuită, unică în țară, alianța PNL-AUR. Acolo se vede foarte clar cine se uită la cifre. Referitor la cel mai vocal contracandidat, trebuie să-i adunăm voturile primite acum patru ani cu voturile primite ieri și atunci suntem la egalitate”, a declarat Pataki Csaba.

Kereskényi Gábor spune că a câștigat în toate secțiile de vot, descriind scrutinul de duminică drept unul istoric.

,,Le mulțumesc sătmărenilor care au ieșit la vot într-un număr foarte mare. Prezența într-un număr foarte mare la urne, mult mai mare decât în 2020, arată că sătmărenii sunt interesați de soarta urbei, de ce se întâmplă în municipiul Satu Mare. (…) Cu 27.500 de voturi primite pot afirma că atât numeric, cât și ca și procentaj, am făcut un scor istoric. Am câștigat în toate secțiile de votare, inclusiv în cel din cartierul Sătmărel. Mulțumesc sătmărenilor care au votat pentru dezvoltarea orașului nostru. Vă asigur că vom continua să ne luptăm pentru dezvoltarea orașului și a județului nostru, împreună cu domnul președinte, pentru a realiza toate obiectivele propuse în campania electorală”, a spus primarul municipiului Satu Mare.

PortalSM a transmis LIVE conferința de presă:

7 comentarii

  1. Unul Răspunde

    Felicitarii ! Azi mai sarbatorim dar de maine lucram! Apropo,rezolvati va rugam tunurile anti grindina!

  2. Govor gropar, Cozma papagal.Panait fumat, restul nu exista Răspunde

    Bravo ungurilor mă refer la acești doi oamenii . A-ți demonstra ca se poate scoate un județ din ruine acolo unde o mare pare a contribui tocmai marele Govor, stiu ca mai îi multă treabă dar faceți ceva cu gara și cu stadionul. Sper ca următorii patru ani să faceți și mai multe inclusiv palatul administrativ care îi o altă ruina.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Eu sunt din oras ,dar daca tot v-au votat cei din Satmarel sa nu uitati si de ei in urmatorii patru ani. Sa fie una din prioritatile dv.

  4. Secera și Ciocan Răspunde

    Ați trântit cu penalul Govor voturile tuturor sătmarenilor. În locul vostru m-aș băga în pământ. Comunitatea maghiară pe care chipurile o reprezentați nu cred că știe că ați vândut meciul asta doar să se prindă și Govor că el e cu fotbalul și valizele de bani

  5. Prefect Răspunde

    Domnule prefect, Vă rog să luați nota, atât DVS, Govor și gașca, la sediul partidului UDMR, au expus doar steagul Ungariei și al UE, al României lipsește. E normal, partid care este finanțat de la bugetul țării din bani publici, și care nu respecta legislația română

  6. comentator Răspunde

    Na, azt azért ismerjétek el hogy volt egy adag mákotok is, de rendesen. Meg azt is hogy Ilyés szépen “elintézte” Vetést is meg magát is. Úgy látszik neki ilyen 12 éves ciklusai vannak, mert nem tanult az előzőből és mindenáron meg akarta ismételni 2012-t.

  7. radical2 Răspunde

    Chiar ca e istoric. Dar va am in vedere cu orice derapaj… istoric:)). V-am votat, dar sa lasam isoria aia si sa privim catre viitorul comun. Asa ca atentie mare la ce ziceti si ce faceti, ca data va taxez si eu si altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.