Ultima actualizare: ieri, 21:29

Locale

A pierdut 1.700 de euro la aparate, apoi le-a distrus. Acum este bun de plată

A pierdut 1.700 de euro la aparate, apoi le-a distrus. Totul s-a petrecut în incinta unui bar din județul Satu Mare, iar acum bărbatul este bun de plată.

Potrivit informațiilor PortalSM, timp ce se afla în incinta unui bar din județul Satu Mare, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și din cauza faptului că a pierdut o sumă de bani introdusă în aparat, bărbatul a distrus mai multe componente ale aparatului electronic de tip slot machine, respectiv cele două monitoare touchscreen, un toper cu led și tastatura touchscreen, răsturnându-l la pământ, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 9.549,47 de lei. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere video amplasate în incinta barului.

Fiind audiat, bărbatul a arătat că a consumat băuturi alcoolice și a jucat la aparate, pierzând suma de 1.700 euro. Acesta a arătat că la un moment dat s-a enervat pentru că pierdut atâția bani și s-a deplasat de pe terasa barului la aparatul din mijloc, la care a pierdut cel mai mult și l-a răsturnat de pământ, rupându-se monitorul. La finalul declarației, el a arătat că recunoaște și regretă comiterea faptei.

Bărbatul a fost obligat la plata către partea civilă a sumei de 9.549,47 lei, cu titlu de daune materiale, fiind sancționat și cu o amendă penală de 2.400 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.