Ultima actualizare: ieri, 21:35

Locale

Accident pe Amaţiului. Trei maşini implicate, cinci victime

ACTUALIZARE. Mai multe victime au ajuns la Urgențe în urma accidentului produs miercuri pe strada Amațiului din Satu Mare. Evenimentul rutier s-a produs din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers.

Ce spune poliția:

La data de 31 iulie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 193 A, între localitățile Satu Mare și Amați.

Din primele verificări, polițiștii rutieri au constatat faptul că un conducător auto de 56 de ani, din Hrip, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul aflat înaintea sa, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 64 de ani, din Satu Mare. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea unui bărbat de 26 de ani și a două femei de 20 și 58 de ani, toți pasageri ai celui de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Știrea inițială:

Accident pe Amaţiului.  Detașamentul de Pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier în localitatea Satu Mare, str. Amațiului.

Din primele informații sunt 3 autoturisme implicate cu 5 victime dintre care două necesită îngrijiri medicale.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD B2 cu 12 cadre militare.

În sprijin se deplasează și un echipaj medical SAJ.

Trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, două de sex feminin și una de sex masculin.

Echipajul ASAS rămâne la fața locului pentru sablarea carosabilului.

Misiune în dinamică!

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.