Ultima actualizare: azi, 15:45

Locale

Adrian Cozma: ,,Alcoolul și tutunul se vor vinde doar cu actul de identitate!”

,,Alcoolul și tutunul se vor vinde doar cu actul de identitate”, spune Adrian Cozma, care a votat legea ce instituie obligația pentru comercianți de a verifica vârsta cumpărătorului de alcool, tutun sau băuturi energizante.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Minorii trebuie protejați! Acesta este unul dintre obiectivele mele majore! De aceea, am susținut și votat legea care instituie obligația pentru comercianți de a verifica, în baza actului de identitate, vârsta cumpărătorului de alcool, tutun sau băuturi energizante. Niciun tânăr cu vârsta mai mică de 18 ani nu mai poate achiziționa aceste produse!

Pentru ca aceste prevederi legale să se respecte, am instituit sancțiuni drastice pentru cei care vor îndrăzni să vândă alcool, tutun sau energizante minorilor, doar de dragul profitului! Amenda va putea să ajungă la 30.000 de lei. Voi continua să mă lupt pentru ca tinerii și copiii noștri să fie protejați de dependența de jocurile de noroc și de pericolele din mediul online”.

16 comentarii

  1. SupoziTHOR Răspunde

    Bă supozitorule, ce plm te lauzi că ți-ai făcut treaba pentru care te plătim?
    Laudă-te când o să vrei să-ți salvezi onoarea și te cari din viața publică!
    Ești jenant!
    Marș în plm de lichea!

  2. c-block Răspunde

    Buuun. Acum ia să te auzim cum stăm cu prețul la carburanți! Că numai anul ăsta benzina s-a scumpit cu 1 RON!!!!! Vezi că oamenii nu au uitat ce ai promis. Iar asta se va vedea la vot, mai ceva ca la votul pentru președinte de CJ! Vei vedea cât vei lua ca și partid atunci. Eu în locul tău m-aș ascunde.

    • Ciuciu Răspunde

      Asta intreb si eu. S-a batut in piept ca va da jos pretul benzinei si iata unde am ajuns. Adi!!! Ce-i cu pretul carburantilor boule??!! Lasa prostiile si ocupa te de ce ai promis, sau du-te in poola.

  3. vadimT Răspunde

    Eu si la peco folosesc actul de identitate, pot face plinul numai luand un credit. Si asta din cauza voastra de la guvernare PNL+PSD. Adi, azi ai curaj sa mergi in centru sa vezi meciul? Rusine sa va fie!!!!!!

  4. gelu Răspunde

    Bai da rai sunteti ma…el va trimite poze cu calu,cu preasfintitu,lupta in parlament mai ceva ca popey marinaru si poftim recunostiinta!

    • Adi Răspunde

      Prin ”luptă” a se citit MINTE. La fel ca idolul și mentorul lui Rareș Bogdan

  5. ????? Răspunde

    El nu are treaba cu benzina. Umbla calare.

  6. alin Răspunde

    ….Adisor griji …dacă o rezolvi ca si benzina si păcanele ai facut exact ca si pană acum ….o mare labă tristă!

  7. vadimT Răspunde

    aleea din piata, marca “cigi, cigi” se pot vinde si fara act? intreb pt un prieten

  8. Vasy Răspunde

    No, inseamna ca nu mai pot sa trimit pe pruncu vecinului sa imi ia bere? $%^$^ astazi si maine %$^#$% zaii mamii lui %%$^$%#$5 de SupoziThorr $%#%#$%#@ tului masii astazi %$^$%# paraclisu si cristelinita $#%##$%$% de pun io mana in cap sa veizi $%#$%#$ astazi si maine $##@^%& si sfintii din calendar

  9. Dacbulibas Răspunde

    Daca merge copilul cu buletinul părintelui e ok?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Numai dacă are 18 ani. Că sunt cazuri că nu are. 🤔😉 Ungurii sunt de vină. Se așteaptă reacția pe temă a lui Cozma. 😉

    • H&R Răspunde

      Daca nici parintii nu au 18 ani?

  10. Doru Fumatoru Răspunde

    D-le. Cozma, sa înțelegem ca și băieții dumneavoastră din piață care vând țigări Marble, vor cere de acum actele de identitate? De câte ori ați golit shop-ul de la Halmeu d-le Cozma când ați lucrat pe acolo? Cate autocare, d-ale lu’ mămica, pline cu țigări ari trimis peste granița d-le Cozma? Nu va e rușine sa ieșiți public și sa comentați pe aceasta lege? Câți copii ati protejat dumneavoastră când făceați contrabanda?

  11. Varu Răspunde

    Bravo Adi 🤣

  12. Alexandra Răspunde

    Si prielenul tau Dacu o sa vanda alcolul si tigarile numai cu buletinu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.