Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Adrian Cozma, despre incendiul din Satu Mare: Putea avea loc o tragedie ca la Crevedia. Aștept răspunsuri

Adrian Cozma a vorbit, vineri, 12 iulie, despre incendiul ce a izbucnit ieri la depozitul de pe strada Magnoliei din municipiul Satu Mare și spune că ,,aici putea să aibă loc o tragedie ca la Crevedia”. Deputatul acuză firma că importa și depozita gunoaie și cere răspunsuri.

Adrian Cozma spune că deține anumite informații potrivit cărora firma nu s-ar fi ocupat de fapt cu sortarea hârtiei și cartonului, ci la depozit ar fi fost aduse gunoaie din țări precum Ungaria și Austria: ,,La nici 50 de metri de la acest depozit funcționează o stație de benzinărie, adică aici putea să aibă loc o tragedie exact ca la Crevedia”, a declarat Adrian Cozma.

El a spus că așteaptă răspunsuri din partea municipalității, dar și a instituțiilor din județul Satu Mare: ,,Primăria Satu Mare încă nu a exprimat un punct de vedere dacă această platformă era autorizată sau nu. Instituția Prefectului deocamdată nu a făcut precizări. (…) Aștept răspunsuri din partea Gărzii de Mediu, a Direcției de Sănătate Publică, a Inspectoratului pentru Situații de Urgență și a Poliției Satu Mare”, a spus Cozma.

Deputatul cere Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare ,,să ne spună dacă știa despre această activitate și dacă i s-a făcut această sesizare de ce nu s-au luat măsuri”. ,,Am înțeles că unii oamenii au făcut sesizări pentru că era un miros insuportabil în zonă. (…) Aici sunt munți de gunoaie, munți de deșeuri”, a mai spus Adrian Cozma, care a subliniat că ,,voi face interpelări la fiecare Minister de resort pe această temă. (…) Este important să vedem de ce n-a făcut nimic Garda de Mediu, dacă a fost aviz de mediu”.


19 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Tu ocupă-te de prețul carburanților. Netrebnic ce ești că nimeni nu te mai crede chiar de ai avea dreptate. Eu aș pune așa întrebarea că societatea a fost reclamată, amendată acum doi ani dar nimeni nu a mai urmărit măsurile pentru care a fost amendată!

  2. Gheorghe Răspunde

    Mulţumim pnl pentru impozitarea tichetelor de masã cu 10%, mulţumim pnl pentru impozitarea tichetelor de vacanta cu 10%, mulţumim pnl pentru impozitarea concediilor medicale cu 10%, mulţumim pnl pentru cresterea taxelor la benzina si motorina de 2 ori intr-un singur an, mulţumim pnl pentru cea mai scumpa energie electrica din Europa cu ministru pnl!

  3. Flaviu Răspunde

    …plm… nu știam cine lipsește din peisaj și apare veșnicul pierzător al alegerilor locale, Adisor neînfricat Cozma, trei întrebări: 1.benzina când se ieftinește, 2.pacanelel când dispar, 3. si-a luat beny bacul!?!:))))

  4. GĂOZAR Răspunde

    Bă NULITATE te-ai găsit și tu să te bagi în seamă acuu. Marș drac de pe scena politică nineni nu te-a chemat . Du-te drac și profesează avocatura. Avocatul p..ii

  5. Calin Culcean Răspunde

    Firma aparține unui membru PNL Carei

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Degeaba faci tu aici gălăgie că oamenii s-au lămurit cu tine. Așa că fii băiat bun și lasă-ne. La alegeile generale nu va mai ține faza ki Potoki și vei vedea cam cât voturi vei avea. Dacă iesei cum estimez tu cam poți lua adio de la mandat. Oricum pentru noi au fost 4 ani pierduți. Că te-ai înconjurat cu cine zice cum vrei tu și ai acolo o gașcă care face ce face, numai ei știu. Dacă chiar ai fi lider l-ai putea lămuri pe Sami să cedeze ștrandul că nu-i al lui ci a orașului. Asta dacă chiar te interesează comunitatea sătmăreană. Că din ce produci aici, gălăgia asta, nu știu ce rol are. Că voturi nu-ți aduce. Notează asta undeva în horn cu ceva cărbune.
    NU NE INTERSEZI!

  7. un2si3de0 Răspunde

    Astept sa faceti un selfie si cu groapa de gunoi din PETIN din comuna dumneavoastra, sa faceti aceleasi demersuri la aceleasi institutii . Ah, aici e primar PNL, nu aveti voie, am uitat.

  8. Varu Răspunde

    Bă oameni buni! ați votat PNL PSD! așa că ciocu mic,anu ei sunt la putere

  9. Varu Răspunde

    Nu-l vedeți ce țațe are ? ia-ți putea da o muie

  10. asta este situația reală Răspunde

    Vezi acuma Adișor că de unde ți se trage porecla pentru care te-ai șucărit????? Până mai ieri unde erai pe acest subiect? Numai acuma, după ce poți să te tragi în selfie pe lângă mizerie este valabil? Dar eu am o altă întrebare. Încă ieri seara zona era închisă și nu se putea intra pe strada Magnoliei. Din cunoștințele mele Adișor are domiciliul în Păulești. Drept urmare întrebarea justă este cine i-a permis și sub ce motiv pueril să intre în zona închisă încă supravegheată????? Că nu locuiește acolo și nici ziarist nu este. No, la asta cine răspunde???? Ce caută un om care nu are treabă cu stingerea incendiului chiar dacă este deputat? Și dacă pățea ceva care dintre cei care i-au permis accesul răspundea de faptă???? Legea e pentru toți. Dacă zona este închisă că nu e sigură asta e valabilă la toți. Mai cu seamă și pentru politicieni care nu au treabă cu stinsul focului. Că sunt cam în plus la faza asta. În rest îi recomand lui Adișor ca în loc să facă gargară pe căldura asta ia mai bine să se aplece asupra problemelor reale că prea multe obiective pot funcționa în țara asta pe declarație pe proprie răspundere! Iar din informațiile mele dumnealui este deputat deci nu are decât să facă propuneri de modificare a legislației subsecvente. Că de aia este plătiti și nu pentru selfie-uri degeaba de astea!!!!!

  11. Calin Culcean Răspunde

    Vasile Fanatan, șeful de la garda de Mediu, este ocupat sa facă plângeri penale celor care nu sponsorizează PNL, in timp ce firme ca și aceasta este ocolita de controale.

  12. Opincarul Răspunde

    Ciuma roșie, comentaci de rahat, ia mai tăceți din gură! De cate ori Cozma atrage atenția asupra unor probleme reale apareti si voi! Este o cârdășie cu UDMR, trădătorilor de țară și iobagilor! Are dreptate Cozma, firma nu are autorizație de incendiu, era un jeg total plin de gunoaie inflamabile și de șobolani!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Măi fixatule cu ciumele tale, ciuma galbenă! Ia mai taci din klantză! Ce are tanda cu manda? Aici nu s-au respectat multe, mulți ani, decenii la rând. Că acum e firma cutare pe amplasament e doar o treabă. S-au perpetuat multe de ani de zile. Apoi mai e și treaba aia că unde se colectează mizerii nu știu de ce ai pretenția să fie farmacie. Că cei care aduc mizeriile astea la punctul de colectare sunt și ei cum sunt, angajații de acolo idem. Deci? Numai uită-te la cei de la Florisal, care ridică pubelele de pe traseu și golesc containerele. Și stai că ăia sunt și puțin mai dichisiți față de restul!!!! Dar că s-a făcut o verificare acum 2 ani în urma unor reclamații și societatea a fost amendată după care nu s-au urmărit îndeplinirea măsurilor de la control, după tine aici cine este de vină? Ciuma roșie? Eu îți recomand să pui jos repede paharul cu bere și treci urgent pe apă că deja bați câmpii.

  13. Stefan Răspunde

    Aditza, iar claxonezi, in stilul propriu si iar iti explica cei din urbe cam cat valoreaza poluarea ta fonica. Du-te complexatule du-te departe departe, cam la distanta la care esti de realitate si de moralitate. Si daca poti, te rog cu respect, nu te mai intoarce, ca nu-ti va simti nimeni lipsa, ar fi mai curata regiunea. Contaminezi prea mult cu tot ceea ce incerci sa faci!

  14. H&R Răspunde

    Gunoiul la gunoi se trage!

  15. Vasy Răspunde

    Deja cand il vad pe gagio stiu ca ataca pe cineva, oricum este o vorba: “cainii latra, ursul merge”.

  16. Norick Răspunde

    DAR DE CIUMA VERDE HORTISTO-BOZGORISCA NU SPUNEȚI NIMIC???

  17. @Norick Răspunde

    Akaszd fe magad beteg geci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.