Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

Angajat CFR Satu Mare, prins beat la ora 7.00 dimineața

Un manevrant de vagoane responsabil cu siguranța circulației feroviare în județul Satu Mare a fost depistat cu o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, în jurul orei 7:00 dimineața. Incidentul a avut loc în timpul unei acțiuni de control desfășurate de polițiștii de la transporturi. După testarea inițială cu aparatul etilotest, manevrantul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii precise a alcoolemiei.

Acțiunea face parte dintr-o serie de controale efectuate în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2024, având ca scop creșterea siguranței circulației feroviare. Polițiștii de la transporturi, împreună cu reprezentanți ai A.S.F.R. și angajați feroviari, au desfășurat 284 de controale și verificări în 174 de unități de cale ferată și 104 trenuri.

Obiectivele acestor acțiuni au inclus prevenirea accidentelor feroviare și a altor incidente care ar putea pune în pericol siguranța feroviară, protecția sănătății și securității lucrătorilor, precum și combaterea consumului de alcool și substanțe interzise în timpul serviciului de către personalul cu atribuții de siguranță. În cadrul acțiunilor preventive, 813 persoane cu atribuții în siguranța circulației au fost verificate cu etilotestul, inclusiv 160 de mecanici de locomotivă.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au constatat 11 infracțiuni și au investigat 11 persoane, dintre care 8 au fost prinse în flagrant delict și toate au fost conduse la spital pentru prelevarea probelor biologice de sânge.

Inspectoratul General al Poliției Române subliniază importanța acestor măsuri pentru prevenirea riscurilor profesionale și menținerea unui nivel ridicat de siguranță pe căile ferate din România.

5 comentarii

  1. jean Răspunde

    Daca e vorba de un manevrant, de ce puneti fotografie cu un conductor de bilete, ce are sula cu prefectura?

  2. Bia Răspunde

    Dar de banditul de Borcuti care trăiește cu Flavia Mureșan de 7 ani nimeni nu se ocupă !??
    Și de Crăciun care a luat bani de la conductori pe care i are acolo !!
    Dar se complac toți în mizeria care i a creat

  3. Mike Răspunde

    Flavia care din spălătoreasă de wc vagoane a devenit în câțiva ani un fel de subinginer CFR
    Baaaa voi sunteți nebuni !!!!

  4. FiTincău Răspunde

    Își merită soarta CFR isti infecți!!
    Bineînțeles nu toți!!
    Cei care sunt cum trebuie din păcate suferă din cauza incompetenților și neaveniților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.