Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Apeluri de urgență în creștere. Mii de sătmăreni au sunat la poliție în 2024

Mii de sătmăreni au sunat la poliție în 2024 prin intermediul numărului unic de urgență 112, aceste apeluri de urgență fiind în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc miercuri dimineața, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, polițiștii au prezentat bilanțul pentru primele șase luni ale anului 2024. Oamenii legii au anunțat că au avut de gestionat aproape 10.000 de apeluri 112.

,,În primele șase luni ale anului 2024, polițiștii din județul Satu Mare au intervenit în peste 9.800 de situații semnalate prin intermediul Sistemului Național de Apeluri de Urgență 112, cu peste 1.000 mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut.

În această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a avut ca obiectiv primordial menținerea activităților specifice la cele mai înalte standarde, vizând siguranța comunității, gestionarea situației operative, concomitent cu desfășurarea activităților de combatere a ilegalităților comise pe raza județului Satu Mare”, a declarat şeful IPJ Satu Mare, Sorin Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.