Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Curaj și sacrificiu! El este tânărul din Satu Mare care a sărit în Someș pentru a salva o fată!

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, care a căzut în râul Someș a fost salvată de un sătmărean care se afla în mașină în momentul în care s-a petrecut totul. David E. nu a stat pe gânduri, a ieșit din mașină și a fugit până în Someș pentru a o salva pe fată.

El spune că intervenția lui a fost dificilă, dar nu s-a lăsat bătut, iar astăzi, datorită lui, tânăra trăiește.

„Eu eram în mașină când am văzut-o ca a sărit, traversam podul. Eu am fugit rapid sub pod dar deja a dus-o apa departe așa că am urcat pe dig și am fugit mult în față apoi am coborât jos, nu am avut acces la mal din cauza unor garduri mari de fire, le-am sărit pe toate și așa am ajuns la apă. „La un moment dat am simțit că pierd controlul, că mă ia și pe mine apa, chiar am înghițit apa, a fost foarte greu de rezistat apei”, mai declară tânărul.”, declarată David pentru ObiectivSM.

Ce spune ISU Satu Mare:

Luni, 8 iulie, în jurul orei 17.00, un echipaj de cadre militare cu o autospecială și barca pneumatică precum și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru salvarea unei persoane de sex feminin, căzută în râul Someș.

La fața locului, echipajul de pompieri a lansat imediat barca și s-a deplasat către victimă, care se afla în mijlocul râului și încerca să se mențină la suprafața apei, ajutată de către un cetățean. Femeia, în vârstă de aproximativ 20 ani, a fost scoasă din apă, în viață, de către salvatori și predată, la mal, echipajului medical prezent care a stabilizat-o și transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.

Intervenția promptă și rapidă a echipajelor de intervenție și spiritul civic al tânărului salvator a făcut diferența dintre viață și moarte, persoana fiind salvată în timp util.

9 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Felicitari.Ar merita sa fie angajat la ISU daca vrea. De persoane ca el este nevoie.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      🤣🤣🤣🤣🤣. Știi de ce râd? De ultima ta propoziție. Ce te face să crezi asta????? 🤔😮

      • Sâcă Răspunde

        Știi de ce râzi ??.. î-ți răspund eu …de împiedicat ce ești !! .

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Împiedicat ești tu. Dar văd că suferi de ceva că ai personalitate multiplă. Și împiedicată e mă-ta. Ideea era dragul meu că ai zis că de astfel de persoane este nevoie. Într-o țară normală da. Dar noi din ce se știe prea bine și unde dispecer la Apele Române poate fi angajată o barmaniță fără cunoștințe elementare și fără studii de specialitate atunci ce mai vrei? Ce te face să crezi că asta se dorește? Ai consumat ceva și ești încă sub influența ei? Tu nu știi că la noi carnetul de partid suplinește multe lipsuri????

          • Sâcă

            Ți-am răspuns ….puncte puncte ….Pentru că numai tu puteai fi Mîrlan de Păcălici ….Ai văzut că te-am recunoscut , pentru că nu putea fi altul cu aiureli in cap decât tu…Puteai să-ți pui NyK-ul lui pește … bleah

  2. Bogu Răspunde

    Bravo domnule. Bravo.

  3. Varu Răspunde

    Un gest civic
    Dar nu ne spune nimeni cum a ajuns dra in apă!

    • @Varu Răspunde

      A vrut să se sinucidă. Dar nu ai grijă, dacă nu se ocupă nimeni de ea va tot reveni până va reuși. Că ăștia cam așa sunt. Cine știe, mai citim despre ea? Nu vreau să fiu ironic, din păcate asta este situația în astfel de cazuri. Dar să sperăm că măcar în ceasul al 12-lea familia ei s-a trezit și o va ajuta. Că altfel …… asta a fost doar primul episod.

  4. Vasy Răspunde

    Acuma a scapat, data viitoare o sa se arunce asa ca sa nu o mai salveze nimeni. E cu probleme domnitza, poate daca ar merge la psihiatrie dar na…. pacat! Va incerca pana va reusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.