Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Dezastru la o spălătorie din Satu Mare. Un zilier a făcut accident cu o mașină, apoi a fugit

Dezastru la o spălătorie din Satu Mare. Un tânăr s-a dus la o spălătorie din municipiu și i-a spus patronului că vrea să muncească acolo. Acesta i-a spus să meargă în probă câteva zile, iar tânărul a început să lucreze fără să i se întocmească vreun document. Însă perioada de probă s-a încheiat repede. La spălătorie s-a prezentat un angajat al unei firme de închirieri de autoturisme, care a dus o mașină la spălătorie. Tânărul l-a întrebat pe acesta dacă poate să ducă mașina în fața firmei care este la 100 de metri de spălătorie, fără să menționeze că nu posedă permis de conducere. Iar dezastrul era pe cale să se întâmple.

După aproximativ 30 de minute, aflându-se în birou, bărbatul care și-a dus mașina la spălătorie a auzit afară o coliziune, motiv pentru care a ieșit să vadă ce s-a întâmplat. Când a ajuns pe bulevardul Lucian Blaga a văzut autoturismul firmei, parcat în fața unui imobil, situat la aproximativ 20 de metri față de curtea firmei, fiind avariat la bara spate. Ulterior, s-a dus la spălătorie să ceară socoteală angajatului sau angajatorului, însă acolo nu era nimeni, iar după aproximativ cinci minute a venit patronul. Acesta a încercat să îl sune pe angajat, dar acesta nu a răspuns la telefon. Ulterior s-a prezentat la poliție și a sesizat ce s-a întâmplat, precizând că vinovatul trebuie să plătească paguba produsă autoturismului, în valoare de 3.137 lei.

Fiind audiat, tânărul muncitor de la spălătorie a declarat că după ce a spălat mașina a condus autoturismul de la spălătorie, aproximativ 100 de metri, cu intenția de a o duce la firmă, dar a trecut de intrarea în curtea firmei și a intrat la următorul imobil. Văzând că a greșit, a ieșit cu spatele pe bulevardul Lucian Blaga, moment în care a lovit un autoturism care circula pe drum. Ulterior a lăsat mașina acolo și a plecat de la fața locului, întrucât nu posedă permis de conducere. După câteva ore l-a sunat un polițist care i-a solicitat să se prezinte la poliție în legătură cu tamponarea, iar el i-a spus că se prezintă a doua zi dimineață, lucru pe care l-a și făcut.

După ce a declarat verbal ce s-a întâmplat, i s-a adus la cunoștință că i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a spus că regretă fapta comisă și a menționat că este de acord să presteze muncă neremunerată în folosul comunității dacă se impune. Doar că, săptămâna aceasta, tânărul a primit o lovitură grea: a fost condamnat la doi ani și patru luni închisoare, în regim de detenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.