Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Măsuri anti-caniculă la Satu Mare: corturi de prim ajutor, porți cu vapori cu apă și cișmele

Primăria Municipiului Satu Mare, în colaborare cu Direcția de Asistență Socială Satu Mare, Apaserv Satu Mare S.A., Crucea Roșie Satu Mare, Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare și Fundația Maurer continuă să sprijine cetățenii în aceste zile cu temperaturi foarte ridicate:

Sunt funcționale două corturi de prim ajutor și distribuire apă potabilă în Pasajul Corneliu Coposu – Crucea Roșie și pe Calea Traian – Serviciul de Ajutor Maltez, porți cu vapori cu apă montate de Apaserv și cișmele, iar ambulanța Fundației Maurer se află permanent pe teren pentru a ajuta în caz de nevoie.

De asemenea, centrele de zi din subordinea Direcției de Asistență Socială sunt deschise și asigură sprijin cetățenilor cu personal medical: la sediul instituției pe Aleea Ilișești nr. 4; Centrul Multifuncțional Alter Ego de pe Aleea Mircești nr. 10; Centrul de zi pentru vârstnici de pe Aleea Jiului, nr. 64; Centrul Multifuncțional Social de pe strada Uzinei nr. 28, Adăpostul de noapte de pe Aleea Gladiolei nr. 14.

4 comentarii

  1. Karoly Răspunde

    De ce nu se fac verificari la firme? unde oamaenii lucreaza in conditii extreme, fara apa rece si ventilatie!
    unde este ITM ul??????

  2. @Karoly Răspunde

    Bulevardul Lucian Blaga 41, Satu Mare et. 2 si 3

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Sugestie către primărie și Apaserv. Luați frumos a hartă a orașului și puneți cu mânuța niște punctulețe pe hartă unde sunt acum astfel de puncte de apă. Apoi vedeți și voi unde sunt zone întregi, cartiere întregi unde nici țipenie de așa ceva nu este. Că și așa căldura excesivă ține de două săptămâni dar doar acum v-ați trezit că hopa e cald afară. 🤔🤔🤔😲🤮

  4. Vas Răspunde

    Aș fi curios cu cât dă Apaserv paharul de apă 🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.