Ultima actualizare: azi, 21:46

Locale

FOTO. Performanță fantastică! Sătmăreanca Denisa Crișan a devenit campioană a României la spadă

Performanță fantastică! Sătmăreanca Denisa Crișan (LPS Satu Mare) este campioana fetelor la spadă individual, categoria U13, după o finală câștigată în compania colegei sale de club Julia Kurtinecz (LPS Satu Mare), cu scorul de 8-7. Medaliile de bronz au fost cucerite de Victoria Meleacă (CSM Constanța) și Fruzsina Tankoczi (CS Satu Mare).

Mai mult, Denisa a devenit campioană națională și cu echipa pe care o reprezintă. LPS Satu Mare (Denisa Crișan, Johanna Kurtinecz, Julia Kurtinecz, Mara Mates) a cucerit titlul național la spadă feminin echipe U13.

Echipa sătmăreană a învins în finală echipa LPS Petrache Trișcu Craiova 1 (Ariana Covaci, Bianca Raicu, Iris Smaranda, Valentina Velici), cu scorul de 39-34.

 

3 comentarii

  1. Feli Răspunde

    Felicitări!

  2. Lili Răspunde

    Felicitări și mult succes în continuare Denisei și echipei.

  3. Gerula Răspunde

    Portal SM, ca să fiți corecți și sa dati toate informatiile: lotul Sătmărean de spada a câștigat 7 medalii de aur la campionatul național de scrima pentru copii care sa desfășurat saptamana trecuta la București.
    Scrima sătmărean a dominat acest concurs și are campini naționali la toate categoriile de vârstă atat la băieți cât și la fete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.