Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

FOTO. Sediu ultramodern pentru pompieri, inaugurat la Carei. Raed Arafat, prezent la eveniment

Vineri, 5 iulie, la Carei, s-a inaugurat cel mai modern sediu al pompierilor din județul Satu Mare. La eveniment a participat și Raed Arafat.

La sediul Detașamentului de Pompieri Carei din județul Satu Mare a avut loc evenimentul care marchează finalizarea procesului de construire și modernizare a clădirii unde echipajele operative, cu tehnica specifică de intervenție, deservesc comunitățile din proximitate.

În cadrul activității au fost prezentate date și informații despre clădirea Detașamentului de Pompieri Carei, dar și despre celelalte clădiri aparținând unităților subordonate IGSU, incluse în Proiectul ”Îmbunătățirea managementului riscurilor de dezastre” destinat demolării/ reconstrucției si consolidării/modernizării acestor obiective.

La eveniment au participat secretarul de stat, șef al DSU, dr. Raed Arafat, prim adjunctul inspectorului general al IGSU, colonel Constantin Florea, adjunctul inspectorului general al IGSU și manager de proiect, general-maior Benone-Gabriel Duduc, precum și reprezentanți ai Băncii Mondiale.

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Asa.. dar cine e Raed Arafat asta?

    • Govor gropar, Cozma papagal.Panait fumat, restul nu exista Răspunde

      Publicitate negativă din start. Raed îi român?

      • sm Răspunde

        Da cand vei avea nevoie de S.M.U.R.D( si sigur va veni monetul) sa le spui sa nu vina sa te stranga de pe jos ca cel care la fondat nu este roman!

        • Doctor Răspunde

          Aha. Că bine le zici. Asta a fost motivul și în cazul celor neridicați și uitați pe păîmânt la 2 metri de spital, nu? E bine de știut. Probabil jurământul lui Hyppocrate în varianta filistină nu este disponibilă????? Întrebare. Câți mai trebuie să moară prin incendii ca cineva să-l schimbe odată?????? Că tot ce înseamnă urgență a fost lăsat în urmă în favoraea smurd. Nu vreți să-i întrebați pe cei din spitale despre asta?? Că totuși ce contează? Cifrele cu care jonglăm sau viața de om? Numai întreb.

  2. Beny Kira Răspunde

    Este fiul vitreg al lui Yasser Arafat

  3. rexxx55 Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.