Ultima actualizare: azi, 18:14

Naţionale

FOTO. Trei minori au făcut accident în județul vecin. Unul dintre ei a condus și a intrat în stâlp

Marți, înainte de zorii zilei, un grav accident rutier a avut loc în localitatea Finiș, județul Bihor. Un autoturism a lovit un stâlp de electricitate și a luat foc, rănind trei copii care se aflau în vehicul. Se pare că unul dintre minori era la volan în momentul accidentului.

„Pe data de 23 iulie, două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, unul de stingere și unul de prim ajutor calificat (paramedici SMURD), echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au intervenit pentru salvarea a trei minori care se aflau într-un autoturism ce a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și pentru stingerea incendiului izbucnit la vehicul în urma accidentului”, a informat lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Conform aceleiași informări, două apeluri au fost primite la numărul unic de urgență 112, oferind informații diferite.

Primele apeluri la 112

„În noaptea de luni spre marți, 23 iulie, în jurul orei 03:30, o apelantă a numărului unic 112 a sesizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor cu privire la izbucnirea unui incendiu la o mașină aflată în apropierea casei sale, situată pe strada Principală din localitatea Finiș, precizând totodată că nu erau persoane în autoturismul cuprins de flăcări”, a transmis reprezentanta ISU.

După câteva minute de la primul apel, un alt apelant, de această dată un minor, a anunțat producerea accidentului, menționând că cei trei ocupanți ai mașinii (inclusiv apelantul) s-au autoevacuat înainte ca vehiculul să fie cuprins de flăcări și că toți trei suferiseră răni.

Transportați la spital

La fața locului, echipajele de intervenție au găsit trei băieți minori, cu vârste de 15, 13 și 9 ani. Aceștia au fost tratați de echipajele SMURD și SAJ și transportați ulterior la spital, conștienți și cooperanți.

Echipajul de pompieri a acționat pentru lichidarea incendiului, care se manifesta violent la întreaga mașină. Autoturismul a fost complet mistuit de flăcări, conform imaginilor transmise de ISU de la fața locului.

Contactată de BIHOREANUL, comisar șef Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor, a transmis că va reveni cu o informare detaliată pe marginea acestui caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.