Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO/VIDEO. Cozi uriașe la Electrica Satu Mare. Oamenii sunt revoltați: ,,Bătaie de joc!”

Cozi uriașe la Electrica Satu Mare. Oamenii stau la coadă încă de dimineață și sunt revoltați: ,,Bătaie de joc!”, spune un sătmărean.

Zeci de sătmăreni așteaptă la coadă la punctul de lucru al Electrica din Centrul Nou al municipiului Satu Mare. Oamenii spun că sunt nevoiți să aștepte cu orele pentru a-și rezolva problemele legate de furnizarea energiei electrice.

,,Bătaie de joc la Electrica Satu Mare. Am stat la coadă de la ora 8.00, iar când am intrat mai erau nouă oameni în fața mea. Din șapte ghișee funcționează două. Afară e plin de oameni care sigur nu vor intra până la ora 15.30”, a transmis un sătmărean, prin intermediul PortalSM.

26 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Cozma, fa un live!

  2. Tercica Răspunde

    Așa este, sigur au făcut ceva. Dar și Gabor cu Ciobi, nici cu ăștia nu mi-e rușine….. Măi meclă tu ai zis-o.

  3. H&R Răspunde

    Nu am fost la Electrica de vreo 8-10 ani. Acum un an sau doi, am transcris un contor, fara sa ies din casa.

    • Online Răspunde

      Asa este.
      Multi stau sa transmita un index sau sa reclame ca nu a primit factura de 3 luni. Pensionari plictisiti

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        @Online, sunt mulți bătrâni care sunt cum sunt, apoi mai sunt cazuri că nu-ți vine factura cu lunile șo asta nu-i vina ta și deodată te trezești cu curentul tăiat. Că dacă te duci să reclami că nu-ți vine factura și mergi să reclami îți zice să ai răbdare. Adevărul e că și la facturare e debandadă că e un cu citirea, alta cu facturarea. Curat-murdar, nu? Și în cazuri ca asta ce poți face online? Indiferent, asta nu îi dă dreptul la Electrica ca să-și bată joc de proprii consumatori din care trăiește. De aici se vede cât respect au față de instituțiile statului Electrica dacă după intervenție prefectului continuă tot așa. A mai fost o societate din asta care făcea la fel. Romtelecom se cheamă. Știi deznodământul. Ăștia toți se cred stat în stat, inventează reguli și regulamente apoi fac cum vor. Cum e și la Apaserv că au pauză de masă la casierie ca la o bancă apoi angajatele în perioada aia fac cumpărături. E pe puțin spus lipsă de respect, și în cazul Electrica dar și la Apaserv. Dar degeba le zici că ricoșează din ei. Eu din partea mea când am de-a face cu angajați care știu că lucrează la câteva instituții din astea cu care m-am intersectat eu personal, cu toată nonșalanța și fără nici o reținere le întorc și eu nesimțirea. Asta recomand la toți care au ocazia!

        • Alternator Răspunde

          Am schimbat furnizorul in 15 minute online. Alternative sunt destule. De atunci si facturile sunt mai mici pt acelasi consum.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Sunt de acord u tine dar sunt lucruri care nu se pot rezolva. Pentru unii e greu să se logheze și să trimită poză cu contorul. De fapt nu mi s pare normal să fac asta dacă cineva pentru asta este plătit. Înțelegi? Indiferent, Electrica este pentru că are consumatori. Puțin mai mult respect.

        • Do you get it? Răspunde

          Atunci sa suporte consecintele, tre sa fii prost sa stai acolo. Dar pentru cei care va ganditi că: ”De fapt nu mi s pare normal să fac asta dacă cineva pentru asta este plătit. Înțelegi?” va meritati soarta.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Totuși noi suntem într-o societate umană și nu în ceva dictatură. Încet-încet acei bătrânei de care această societate pe unde apucă își bate joc vor dispărea. Apoi va veni și vremea când vei zice că of, of ce bine era când mai trăiau că îi mai întrebai lucruri! Eu nu fac parte dintre ei dar cine aruncaâi vorbe din astea gândiți așa. Va veni vremea (și vă doresc asta) când veți fi și voi moși ori babe și veți apuca să vă chinuiți cu tehnologia momentului de atunci. Ei, atunci să vă gândiți ce v-am spus acuma. Moșnegii ăștia sunt și din ăia care în tinerețe nici curent nu aveau. Dar ce bine că au tras tare și v-au crescut din nimica ca acum să filozofați? Așa-i???? Cum mi-a spus cândva un prof la liceu, tinerețea nu este o calitate. Este doar o stare temporară.

  4. Varu Răspunde

    Corect ,se plictisesc

    • zotmar Răspunde

      Corect. Unii se plictisesc și stau pe căldură la coadă că nu au ce face. Alții ca și tine comentează. Apoi când îți va veni rândul și vei constatat cum se debarasează societatea de cei mai neajutorați că este mai comod așa, adu-ți aminte ce ți-au zis acum unii. Vezi că nu trebuie mult pentru asta!

  5. cetatean Răspunde

    sunt multi inculti acolo, din poza chiar si cenzurat pare ca nu sunt toti batrani. Si pana la urma majoritatea au pe cineva cine se poate loga online, daca nu cum au ajuns sa nu aiba. Educatia gresita.

  6. Debransare Răspunde

    Socrii au primit scrisoare de la electrica, ca voi fi debransati in 07.31. …. si asta in asa fel, ca au platit mai multi bani inainte, ca au fost estimati cu 800 KW in loc de 80 KW. Cand a venit factura au platit, asa ca au inca cca 1500 ron plus, nu minus. Nu am avut alta solutie, a fost nevoie sa mergem personal, saptamana trecuta si am stat 3 ore la rand, pana cand a fost rezolvat problema, si a fost sters ordinul de debransare. La telefon nimeni nu a ridicat, online am primit raspuns, ca vor verifica situatia, si in 60 (!) de zile vor da raspuns … Multumim electrica pentru timpul petrecut la voi … in august vom face demesrsuri sa plecam la alta firma.

    • zotmar Răspunde

      Ați citit asta fanii online???? Așa că mai ușor data viitoare cu apelativele de genul plictisit ori incult! Este culpa Electrica! Societatea nu are decât să se organizeze. Deocamdată ea este pentru consumatori și nu invers. Asta chiar dacă ei își închipuie asta.

      • O idee Răspunde

        Asta pentru fanii offline: daca platesti online din aplicatie si treci si indexul nu ajungi la faza de platit in avans si estimari eronate! . Daca stii ca esti in regula deci ai facturile la zi si poti face dovada platii, schimbi furnizorul online si lasi sa clarifice situatia intre ei. Asta am facut si eu. Dar fiecare cum considera…

        • zotmar Răspunde

          Aici nu despre asta era vorba. Dacă ești cu plata la zi ba chiar în avans și îți vine din eroare o somație de debranșare tu dacă apelezi la online-ul tău atunci stai pe întuneric. Că nu ai tu grije că nu se vor obosi să vorbească între ei. Și ca și în cazul de față este clar că ei sunt în culpă. Faptul că peste 60 de zile aflu că am dreptate nu mă încălzește și nu o să am curent electric, cum a prezentat cel cu debransarea. Că hai că cunosc eu nu pe unul de la ei din conducere și știu cum se întâmplă treburile. Schimbarea furnizorului sau altele și eu a făcut online, inclusiv citirea contorului. Exact azi am făcut poză cu contorul și le-am transmis. Dar nu mi se pare normal pentru că cineva de la ei exact pentru asta este plătit. Repet, în cazul de față nu despre asta vorbim. Și nu uita cei de la Electrica au recunoscut că e problemă pentru că s-a închis centrul de la Negrești. Care centru știm cu toții în ce zonă specifică se află. Acolo tot timpul problemele sunt exponențial mai mari. Și să nu uităm că e vară și au venit acasă mulți care s-au trezit cu fel de fel de probleme și vor să rezolve, dacă se poate pe ieri.

  7. ombre Răspunde

    in acest an si anul trecut tot am primit facturi estimative cu mult peste consumul obisnuit, cel putin de 3-4 ori ,le am adresat intrebari online de ce nu se respecta contractul ?estimare 3 luni-citire si asa mai departe, primesc dup 30 de zile raspuns, s-a trimit index autocitire dar nici un raspuns la intrebarea pusa, iar nu va mirati de oamenii care stau la usa, ca nu toata lumea se pricepe la calculator , nu toata lumea are curajul sa intre pe site fara ajutor, si cei cre traiesc din pensie de mizerie traiesc cu frica sa nu ramana fara utilitati , ca doamne daca are restanta 50 bani sa vezi cum intra in vizor!

  8. Gheorghe Răspunde

    Nu stiu cum altii au probleme cu estimarile.Daca nu trimiti citirea contorului vei primi estimare egala cu consumul pe care l-ai avut anul trecut in aceeasi luna cu ceea din anul asta.Cum de unii au probleme de genul asta,cand altii locatari de zeci de ani in oras si abonati elecrica nu au probleme?Ce-i asa mare filosofie sa citesti si sa transmiti un contor?…dar pentru unii este problema si sa-si lege sireturile dar de stat la bar si tzucat paharu nu-i greu.Pare interesant dar eu spun ca esti liber sa te debarasezi de acest distribuitor daca iti face probleme.Simplu si la subiect.Mergi o singura data la ei daca nu te descurci pe internet si atunci te muti la altii muuuult mai buni.Va spun eu strategia electrica?…intentionat fac sicane unora care creeaza probleme,poate,poate se vor muta la altii….credeti ca electrica fuge dupa clienti,mai ales casnici??…Nicidecum.Asa am procedat in urma cu multi,multi ani cand am divortat de portoicala care fura pe rupte la abonamentele telefonice.Le-am spus frumos ca mai bine raman fara telefon decat sa ma intorc la ei.

    • zotmar Răspunde

      @Gheorghe, și acum mai mulți ani dacă aveai probleme degeaba sunai la deranjamente că nici dracu nu răspundea. Nu e o treabă de azi-de ieri cum se comportă. Eu tin să cred că acum fiind perioadă de concedii au venit acasă oșenii și unii au probleme, asta vor să rezolve. Poate au avut și furnizarea suspendată în viloaie cât sunt plecați. Așa e și la acte (buletine, pașapoarte). Știi bine că acum din cauza “extratereștrilor” reveniți se aglomerează serviciile. Nu uita că tocmai Electrica a afirmat că s-a închis centrul de la Negrești și de aia este aglomerat în Satu Mare. Ei așa la număr nu ar fi mulți dar dacă 11 luni nu ești acasă acel puțin se însumează și dă peste cap tot. Ghișee puține probabil de aceea funcționează că nu au angajate destule plus e perioadă de concediu și la ei. Dar cel mai important – PUȚIN ÎI PASĂ DE OAMENI!

  9. Beny Kira Răspunde

    Il schimbam pe Pasca cu Mircea Marghitas si rexolvam problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.