Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTOGALERIE. Zborurile directe Satu Mare – Antalya, un succes deosebit în sezonul estival

Zborurile de pe Aeroportul Internațional Satu Mare către Antalya se bucură de un succes deosebit în acest sezon estival. Sute de turiști din Satu Mare și din împrejurimi profită de aceste zboruri săptămânale directe pentru a se relaxa și a se bucura de frumusețile Antalyei, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Turcia.

Aceste curse aeriene sunt operate pe toată durata sezonului estival, oferind oportunități de călătorie până în data de 16 septembrie. Popularitatea acestor zboruri reflectă interesul crescut al sătmărenilor pentru destinațiile de vacanță exotice și confortul oferit de zborurile directe.

„Zborurile de pe Aeroportul Internațional Satu Mare către Antalya se bucură de un succes deosebit în acest sezon estival. Sute de turiști din Satu Mare și din împrejurimi profită de aceste zboruri săptămânale directe pentru a se relaxa și a se bucura de frumusețile Antalyei, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Turcia. Cursele sunt operate pe toată durata sezonului estival, până în data de 16 septembrie”, transmite Consiliul Județean Satu Mare.

2 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Sa-i vad dupa ce va intarzia cateva ore ,cum am pati noi ! Ce va vor lauda !

    • Pistike Răspunde

      Întârzieri am avut și eu anul trecut, de 9 ore de pe Oradea și de 5 ore de pe Maramureș!
      Nu are nici o legătură cu aeroportul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.