Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO&VIDEO. Dosar penal în cazul incendiului uriaș din Satu Mare! Ce spune Poliția

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă în cazul incendiului uriaș care a avut loc în data e 11 iulie în municipiul Satu Mare, la societatea comercială de pe strada Magnoliei.

Comunicatul transmis de IPJ Satu Mare în acest sens:

La data de 11 iulie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui incendiu, în punctul de lucru al unor societăți comerciale din municipiul Satu Mare.

Având în vedere aria extinsă pe care s-a propagat incendiul, la fața locului au fost dispuse multiple echipaje de poliție, precum și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare.

În urma evenimentului, nu au fost înregistrate victime.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, ca urmare a apariției în spațiul public a unor semnalări privind activitățile desfășurate de către societățile comerciale implicate, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare efectuează verificări în acest sens, pentru clarificarea situației de fapt.

Citește și:

DCIM100MEDIADJI_0969.JPG

8 comentarii

  1. Localnic Răspunde

    Șefi corupți, haos și dezorganizare. Când nu ai autorizații,sau ai o autorizație primită pe”negru” îți asumi. Ambele părți își asumă!!!

  2. Norick Răspunde

    Șefi corupți!!! Principalul șef corupt al acestui oraș e tocmai primarul Kereskeny!!!

    • Norick Răspunde

      Da’ un alt nickname n-ai gasit pui de dac ??? La voi in familie asa este moda… 🙂 Banuiesc ca si te mandresti ,ce bine practici cele invatate de la ma-ta … 😛 😀
      Manca-te-ar jaru’.. 😛

  3. bucurestean Răspunde

    Nagy il cheama pe patron de la Mondorek , firma din Carei, cotizator la UDMR , stati linistiti ca nu pateste nimeni nimic. A mai dus el in bihor sute de tone de deseu de la Continental pe un camp , prins dar nu a patit nimic
    Noi publicul nu intelegem de ce nu scrieti aici nume firme etc
    In fapt asa distrug toate firmele deseurile nevalorificabile , le dau foc , la fel se face si la Remat in curte, e o practica generala.

  4. ionescu Răspunde

    Toata stima pentru profesionistii pompieri.
    Doar ca acesta nu este cel “mai mare incendiu din Satu Mare”Dixit Radu Cristescu.Au fost multe…
    Unde are dreptate deputatul?Este incendiul cu dezvoltarea cea mai mare in prezenta pompierilor.Nu este posibil avand la dispozitie 9 unitati de interventie si apoi pana la 16 sa nu poti stapani un incendiu care initial se manifesta pe o suprafata de 3000 mp.
    In prezenta pompierilor incendiul s-a extins pana la 9000 mp-declarat de pompieri.
    Un lucru este limpede :cei insarcinati cu conducerea operatiunii de interventie -in speta Inspectorul sef- a dovedit inca o data incapacitatea de exercitare a atributiilor conferite functiei!

    • PomPierul Răspunde

      p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶i̶s̶t̶i̶i̶ inconstientii pompieri care nu folosesc masca din dotare si nu fac greva pentru imbracaminte de culoare deschisa.

      ITM-ul sa se autosesizeze!

  5. Anca Răspunde

    SOCIETATILE CU OBIECT DE ACTIVITATE ..DESEURI, LEMN, CAUCIUCURI, VOPSELE…DACA NU AU AUTORIZATII ISU SI CELELALTE AVIZE TREBUIE AMENDATE SI INCHISE.. CE VERIFICA POMPERII, MEDIUL SI POLITIA LOCALA?

  6. Românurile Răspunde

    Din câte vad , sunt comentarii ,numai de la specialiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.