Ultima actualizare: azi, 21:46

Locale

O singură medie de 10 în Satu Mare la Evaluarea Națională. S-au afișat rezultatele

Au fost publicate notele la Evaluarea Națională! Județul Satu Mare are o singură medie de 10, următorii pe listă fiind doi elevi cu media 9,92.

Au fost afișate primele rezultate la examenul de Evaluare Națională 2024. Județul Satu Mare are o singură medie de 10, obținută de un elev de la Școala Gimnazială Avram Iancu din municipiul Satu Mare. Este vorba de eleva Ciobă Sara Alexandra.

Rezultatele sunt comunicate anonimizat, prin coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor, atât în centrele de examen, cât şi pe internet, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Codurile individuale au fost distribuite candidaţilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută.

Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la școală pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probe. Tabelul de pe edu.ro conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”, „nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 3 iulie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și de 4 iulie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

2 comentarii

  1. Felicitări Răspunde

    Bravo Sara, ai spart zidurile școlilor de FITZE de pe centru și ai demonstrat că se poate obține performanță și în școlile de cartier. Colectivul școlii, profesori director, trebuie felicitat și el. Doamna Directoare, Szatmari, vă mulțumim pentru tot. Omul sfințește locul 🙏

  2. Nicu Răspunde

    Sara Ciorbă este un elev complex și în educația formală ca elev al Scolii Gimnaziale Avram Iancu și în educația non formală ca membră in calitate de solist vocal a Ansamblurilor folclorice Codrisorul de la Palatul copiilor și a Ansamblului folcloric Cetatea Codrului Ardud. În toate reprezentantiile ei a fost la înălțime, iar rezultatul de la Evaluare Națională nu este întâmplător.
    Felicitări, Sara și mult succes în activitățile tale viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.