Ultima actualizare: azi, 18:14

Naţionale

Profesor de muzică, doctor în teologie, arestat! Acuzat că a hărțuit o elevă de clasa a X-a

Un profesor de muzică din județul vecin, absolvent al Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, doctor în teologie, profesor de muzică la Colegiul Național ”Emil Racoviță” din Baia Mare, a fost arestat ieri pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, informează vasiledale.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi trimis mai multe mesaje cu conținut sexual unei eleve de clasa a X-a de la liceul mai sus amintit. Adolescenta i-a arătat mamei mesajele iar aceasta a alertat imediat polițiștii și procurorii băimăreni. Luni, profesorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Maramureș. Ieri, la ora 17.00, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spune Poliția:

Un băimărean a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală și hărțuire. Acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.
La data de 28 iunie, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că un bărbat ar fi efectuat mai multe apeluri telefonice și ar fi transmis mai multe mesaje unei minore, de 16 ani, care, prin frecvență și conținut, i-ar fi creat acesteia o stare de temere.

În urma cercetărilor, a fost identificat un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, la data de 8 iulie, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, iar ieri, 9 iulie, acesta a fost prezentat instanței care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș. În continuare, sub supravegherea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului:

Având în vedere situaţia gravă în care se află profesorul care preda disciplina religie şi muzică la un liceu băimărean, aflat în arestul poliţiei, făcând subiectul unui dosar penal, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureşului şi Sătmarului a hotărât de îndată retragerea binecuvântării de a mai preda disciplina religie pentru totdeauna în instituţiile şcolare, precum şi de a mai dirija vreun cor bisericesc din cuprinsul Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului. Astfel de cazuri de gravă degradare umană sunt incompatibile cu calitatea de creştin şi nu au ce căuta în sfera educaţiei sau a bisericii.

3 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Avem și noi unu la Stanca

  2. Vasy Răspunde

    Nu a fost nimic, popa nost ii un inger, el nici nu kk nici nu pp, nu-i adevarat! L-a lucrat necuratu’ sau dusmanii.

  3. kazakov Răspunde

    Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una– https://use.my/rowirex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.