Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

PROGRAM. Florin Salam vine duminică la Satu Mare. Concert gratuit în Grădina Romei

Florin Salam vine în concert la Satu Mare. Evenimentul va putea fi urmărit gratuit în Grădina Romei din municipiu, în cadrul Zilei Culturale a Romilor din județul Satu Mare.

Aflată la cea de-a doua ediție, Ziua Culturală a Romilor va avea loc duminică, 21 iulie, și este organizat de Partida Romilor Satu Mare împreună cu Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Primăria municipiului Satu Mare.

Concertul susținut de Florin Salam va avea loc în jurul orei 14.00, informează organizatorii. În cadrul evenimentului vor mai cânta Rolly și orchestra ”Lăutarii”, precum și formația ”Trandafirii Negri”. De asemenea, va avea loc un concurs de dansuri, program special pentru copii, dar și un concurs gastronomic.

PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTULUI:

4 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Nu degeaba se numește grădina Romei,ar trebui să se numească paradisul romilor.

    • Vasy Răspunde

      Cand o sa cante Ansamblul Cununita in gradina Romei o sa fi fericit… dar pana atunci o sa fie partium napok si veizi cum treci peste zilele alea, ca multa ura face rau la inima.

      • Corectură pentru Vasy Răspunde

        Când o să cânte Ansamblul Cununița în Grădina Romei o să fii fericit… dar până atunci urmează Partium Napok și vezi cum vei trece peste zilele acelea. Că multă ură face rău la inimă. Că știu că nu e curs de limba română aici dar totuși. Că vezi tu dacă vrei respect dă respect. Măcar pe viitor. Dacă scrii fă atât efort și exprimă-te corect. Că altfel îți faci o mare defavoare. Toți avem loc unul lângă celălalt, Asta e valabil mai ales pentru unguri. 🙏

  2. Opincarul bocskoros Răspunde

    Decorațiunile de cârnați pe gard care carmangerie asigură? Numai întreb că că piranda mea mi-e cam mofturoasă. 🤔😉 Da’ pe oșanul ăla prost care i-a dat avans și nu a mai prestat pe ăla l-ați chemat? Că uite acum poate recuperare ce a pierdut, drept la grămadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.