Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Restricții de circulație pe o stradă din centrul orașului. Reparații la trotuare și carosabil

Restricții de circulație pe o stradă din centrul municipiului Satu Mare. Primăria anunță că vor avea loc reparații la trotuare și carosabil.

Restricțiile vor fi impuse la începutul săptămânii viitoare, luni, 8 iulie.

,,Stimați sătmăreni, vă informăm că luni, 8 iulie, pe strada Horea din municipiul Satu Mare încep lucrările de reparații la trotuare și carosabil. Vă rugăm să țineți cont de faptul că se vor impune restricții de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite primăria Satu Mare.

5 comentarii

  1. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Răspunde

    Acum dacă ar fi rezultat din articol că e vorba de str. Horea atunci chiar că ați fi informat publicul. Așa în schimb ……..

  2. cyan3 Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

  3. Loop Răspunde

    ȘTRANDUL TERMAL CÂND ÎL REABILITAȚI ȘI DESCHIDEȚI IMPOTENTILOR DE LA UDMR???

    • @loop Răspunde

      Treci si ia-ti medicamentele! Mnezăi tăi cretin bolnav.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Lasă-l. Probabil eu unul din aceia care au parcat în tunelul de lumini cu bolidul închiriat la oră. Dacă s-a maturat (am vrut să spun că a ajuns la maturitate dar la el asta este complet exclus că nu există materie cu care să lucrezi) nu ai ce să mai schimbi. Est doar un troll după nume de f.book Cătă Manelistul și care își schimbă porecla dar se trădează singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.