Ultima actualizare: azi, 14:36

Locale

S-au afișat rezultatele la BAC 2024. Nicio medie de 10 în județul Satu Mare

S-au afișat rezultatele la examenul național de Bacalaureat 2024! Nu există nicio medie de 10 în județul Satu Mare. Un elev de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” a obținut cea mai mare medie: 9,96.

Rezultatele la Bacalaureat 2024 au fost publicate luni, 8 iulie, pe bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele centrelor de examen. Rezultatele sunt în format anonimizat, ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile.

La nivelul județului Satu Mare nu a fost înregistrată nicio notă de zece. Cea mai mare medie, 9.96, este a unui absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”. Pe locul al doilea este un elev de la Colegiul Național Ioan Slavici, cu 9,91, iar pe locurile trei și patru se află doi tineri de la Colegiul Național „Kolcsey Ferenc” și Colegiul Național „Ioan Slavici”, cu 9,90.

 

24 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Beny Kira ce a făcut?

    • Flaviu Răspunde

      Dacă nu a picat pe subiect nici de data aceasta atuncea înseamnă că este tare prost,cu toate aranjate de nasul Cozma cu Anișoara!:(((((

  2. Vulturescu Răspunde

    Beny da în sesiunea de toamnă

  3. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Acum tare aș vrea să-l aud pe Cozma că anul trecut făcea scandal cu anumite licee că din lipsa sistematică de rezultate s-ar vrea să se comaseze unele. Că așa cam degeaba se predă pe acolo că uite trec clasa dar pică pe capete bacul! Asta nu poate fi doar vina elevilor. Că uite iar apare unio-Traian Vuia și Brâncușiul an după an!!!!!
    TOPUL rușinii realizat de PresaSM pe baza datelor furnizate de către Ministerul Educației:
    LICEUL TEHNOLOGIC ARDUD – un singur elev înscris la Bacalaureat. Dar și acela a fost RESPINS
    LICEUL TEHNOLOGIC „PETRU CUPCEA” SUPURU DE JOS – doi înscriși, amândoi respinși
    LICEUL TEHNOLOGIC „SIMION BĂRNUȚIU” CAREI – trei înscriși, 1 reușit, 2 respinși
    LICEUL TEHNOLOGIC „CONSTANTIN BRÂNCUȘI” SATU MARE – 12 înscriși, 1 singur a reușit, 11 sunt respinși/neprezentați
    LICEUL TEHNOLOGIC „UNIO-TRAIAN VUIA” SATU MARE – 5 înscriși, doi reușiți, trei respinși
    Liceul Tehnologic Tarna Mare – 4 candidați înscriși, 2 reușiți, 2 respinși
    Liceul Tehnologic Anghel Salignyi Turț – 18 candidați înscriși, 3 reușiți, 15 respinși

    • Temu Răspunde

      Liceele astea tehnologice sunt defapt alea profesionale de pe vremuri , gen IPA, Miu, Forstier…?

      • Peda Gogu Repetent Răspunde

        IPA e Traian Vuia, MIU e Elisa Zamfirescu care prin ceva minune nu e aici. Că era an de an. Forestierul nu apare pe lista rușinii acum. Dar chiar sunt curios ce are de zis Cozma legat de contraperformanțele astea. Ideea este că acei copiii care s-au prezentat la bac și au picat în halul ăsta au trecut totuși clasa! Iar dacă au trecut înseamnă că ceva nu e în regulă. Nu se poate să fii chiar așa bolovan să pici mai ales că au fost subiecte foarte-foarte accesibile. Ce vor unii copiii la bac? Ceva de genul 1, x, 2 ca la lotoprono? Profesorii care i-au dat drumul încheindu-le situația școlară sunt la fel de vinovați.

        • brancusi Răspunde

          LICEUL TEHNOLOGIC „CONSTANTIN BRÂNCUȘI” SATU MARE e Liceul Forestier. Daca nu ma crezi intreaba-l pe Adita

          • Peda Gogu Repetent

            Nu mă pasionează acest aspect cu liceele-rebut cu promoții degeaba. Necazul este că aceste licee au coborât standarul lor de calitate de la slab la execrabil. Și sincer nu văd vreo șansă de revigorare. Cu cine????? Sper ca de la anul să se facă ceva cu comasările unor școli pentru că deja ce e mult e prea mult. Bineînțeles în colaborare cu IȘJ pentru că ei trebuie să știe numărul de elevi estimat pe anii care vin. Oricum numărul lor va scădea în continuare. Și mă doare undeva lateral de catedrele care vor dispărea pentru că nu se poate altfel. pe vremea mea la un liceu erau 2025 de cadre didactice, erau mai multe ore pentru o catedră și totuși se făcea învățământ. Acum însă numărul profilor este dublu dacă nu triplu, elevi clar mai puțini și rezultatul este exact ce se vede.

  4. Nocolae Glodean Răspunde

    La Unio, directorul este un dezastru!

  5. Norik Răspunde

    De ce nu va legati si de dovlecelu de Raizler cu care a fost coleg Cozma? Asta are un cabinet de avicatura de kakao ,a ajuns mare consilier UDMR dupa ce si-a retras candidatura de primar din partea svabilor .Oricum nu are stofa de primar,dar are moaca de purcel.

    • Pistike Răspunde

      Dar despre supozitor și cacabinetul lui, ce spui?
      merită să ținem atâtea licee de tot căcatul doar că sunt “românești”??

  6. Bogdan Andrisca Răspunde

    Beny, poți încerca și în 2025

  7. Pistike Răspunde

    Ce spune supozitorul de la forestier? Îi plac rezultatele de la liceele românești ne-comasate?

  8. Adrian Pașca Răspunde

    După dezastrul de la liccele tehnologice, blonda de la ISJ ar trebui sa-si dea demisia. Sa se întoarcă la Giorocuta

  9. Gheorghe Răspunde

    Ce atâta tevatura cu bac-ul?Dacă ai creier știi,iei examenul dacă nu,nuMai încerci dacă ești interesat.Lumea are nevoie de brate de munca.Si daca-i pana acolo poți invata o meserie din care sa trăiești bine fără sa ai bac.In firma noastra sunt niste baieti care au meseria in sange dar nu au bac-ul,au invatat CNC,stiu sa-si programeze masinile,fac niste produse super bune si iau salariu peste 4500 net(la 8 ore)daca mai fac si suplimentare merg la peste 5500 plus bonuri.Nu stiu nimic de Eminescu Slavici Goga sau radical din 2 ce sa mai zic de clorura de sodiu….dar in ceea ce fac sunt f f f buni.Daca va dau niște nume de firme și patroni din satmar care nu au bac-ul,dar le merge din plin,conduc afaceri de milioane și mașini super scumpe o sa ziceți ca nu am dreptate.Daca ești bun în ceea ce faci dacă ai intuiție și viziune faci lucruri faine și cu folos care-ți aduc venituri îndestulătoare.

  10. Observator Răspunde

    Ca liceele foste industriale nu fac fata la bac , este de inteles ,ele aveau rolul de a pregati buni meseriasi , pentru Unio – Liceul Unio , pentru Textila ,Mondiala , etc . – Liceul M I U si altele…Totusi pentru ca asa cerea directiva de …se promova si acolo bacalaureatul . Dar , in conditiile in care se spune ca subiectele au fost destul de usoare, ca sa iasa promovabilitatea cat mai mare , cum se face ca la liceele de renume gen Eminescu si Doamna Stanca , (Slavici este tot un fost industrial , cocotat pe anumite interese) , Kolcsei , Ettinger si altele , nu sa reusit nici o medie de zece ?
    Trist , dar asta este adevarata fata a invatamantului satmarean…

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      Aia cu media 10 la bac face exact un mare zero în viața reală. Nu înțeleg cramponarea asta în niște cifre sau niște parametri prestabiliți. Cunosc șef de promoție care nu-și găsește locul în viață nici după 10 ani de la bac (bac luat cu brio cu note mari) iar alții cu bacul trecut razant puțin peste 7 o duc excelent și se descurcă în viață. Tot așa au dat la facultate, au terminat și acum lucrează. Nota de la bac nu are nici o relevanță după mine. Este doar o notă. Problema e că școala nu-i pregătește mai deloc pe copiii pentru viața reală iar majoritatea părinților au și abandonat demult ideea de a-și îndruma proprii copiii. Că chipurile nu ar avea timp de asta.

      • Gheorghe Răspunde

        Gogule,nu te obosi sa spui asta ca este prea real!!Lasă lumea sa se îmbete cu apă de ploaie că asta le place.Daca ai ureche muzicala și devii cântăreț la ce îți trebuie luat bac in mama naibii de materii care nu te fac mare profesionist în talentul și profesia ta?Pot sa dau exemple de n”profesii paralele cu ceea ce cere ministru la bac!!Despre ce vorbim….Este școală de meserii apoi dă examen din meserie,E sudori apoi pune-l sa sudeze și invata-l sa facă meserie la superlativ,ce-l interesează pe el de baltagul,neamul soimarestilor sau integrate și mai știu eu ce cacaturi.

        • Peda Gogu Repetent Răspunde

          Khm. Integrale și nu integrate. Așa este, nu trebuie să fii deștept poți rămâne și sclav prost plătit după bunul plac al patronului. Problema Gheo estem că ăștia care belesc ochii toată ziua-n fuckbook și se cred virali 99,99% dintre ei nu vor să învețe dar nici nu sunt amatori de a învăța o meserie ca sudor, CNC-ist, să lucreze la un servicie cu centrale pe gaz, să monteze aer condiționat pe case sau doamne ferește să se murdărească pe mână la ceva atelier care abia așteaptă să angajeze meseriași de meseriaș și nu din ăștia pierde-vară care după două zile de probă pleacă. Pentru ei era o șansă să facă așa un #SprițuHaret apoi îs tocmai buni de pus pe poziții ca și lipitori de afișe, lingăi-șef pe la bujetărime. Că acolo nu-i mult de muncă dar lingușeala mon chére e foarte obositoare. Așa în schimb le rămâne ce le rămâne. Apoi să nu se plâng-. Din comentariul tău la care am răspuns îmi dau seama că și tu te-ai blocat la 8 clase. Lectura citată te trădează.

  11. Daniel Răspunde

    Zecile de directori cu carnet galben ar trebui trimiși acasă.

  12. Dragos Răspunde

    Pana ce angajati sunt multumiti cu salar de 4000 de lei brut ( 2300-2400 net ) partoni fac ce vor cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.