Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Târg de produse tradiționale, meșteșugărești și artizanale „Produs de Oaș” – ediția a VIII-a

Negrești-Oaș va găzdui cea de-a VIII-a ediție a Târgului „Produs de Oaș” între 1 și 10 august 2024, în Piațeta Centrală. Evenimentul, parte a programului ZestreaOașului2024, promite o experiență autentică pentru toți vizitatorii, cu participarea a aproximativ 30 de producători tradiționali și meșteșugari din Țara Oașului și din întreaga țară.

La târg veți găsi o gamă variată de produse tradiționale și bio: carne, produse lactate, prăjituri, miere, sucuri naturale, gemuri și plante medicinale și terapeutice. De asemenea, artizanii vor expune covoare, ceramică, obiecte din lemn, sticlă și piele, păpuși și podoabe populare, toate realizate cu măiestrie și pasiune.

Vizitatorii sunt invitați să descopere și să se bucure de produsele locale, să admire măiestria meșteșugarilor și să contribuie la dezvoltarea și prestigiul comunității. Târgul oferă ocazia de a savura delicatese tradiționale, de a face cadouri unice celor dragi și de a asculta poveștile fascinante ale artizanilor prezenți.

Nu ratați ocazia de a celebra autenticitatea și tradițiile locale într-un cadru festiv și prietenos. Vă așteptăm cu brațele deschise în Piațeta Centrală din Negrești-Oaș, între 1 și 10 august, pentru a trăi împreună bucuria tradițiilor și bogăția culturală a Țării Oașului și a întregii țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.