Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Tratamente fitosanitare la arborii din municipiul Satu Mare. Primăria, apel la cetățeni

În perioada 10 – 13 iulie 2024, începând cu ora 22.00, se va efectua o nouă serie de tratamente fitosanitare la arborii de pe domeniul public al municipiului Satu Mare, anunță primăria. Substanțele folosite sunt omologate fitosanitar.

,,Rugăm posesorii familiilor de albine și de animale sensibile să acorde atenție informărilor publice si anunțurilor privind operațiunile si să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident. Rugăm cetățenii, în special copii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici să ia toate măsurile pentru a nu intra în raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat”, informează primăria Satu Mare.

De asemenea, proprietarii locuințelor cu ferestre situate la o distanță de minim 20 de metri față de aliniamentul stradal/poziția arborilor sunt rugați să țină ferestrele închise pe perioada nopții, în intervalul 10 – 13 iulie 2024.

 

2 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Foarte bine. Numai mă repet. Iar nu se spune cu ce se face tratamentul. Vedeți că legea vă obligă. Data trecută nu a-ți respectat nici orarul și avionul zbura dimineața la 6-6.30 peste capul oamenilor. Nu vă jucăți cu așa ceva.

  2. kazakov Răspunde

    Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una=– https://use.my/rowirex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.