Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Vânzătoare bătută cu pâinea peste cap pentru că ar fi vândut produse expirate

Vânzătoare bătută cu pâinea peste cap pentru că ar fi vândut produse expirate. Totul s-a petrecut în Satu Mare, atunci când, în incinta unui magazin, un individ i-a aplicat vânzătoarei mai multe lovituri cu o pungă de pâine peste față, a lovit-o cu palma mâinii stângi în zona feței, după care a împins-o cu mâna în zona cervicală. În urma loviturilor primite, femeia a suferit leziuni traumatice care au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor PortalSM, între bărbat și vânzătoare a existat o altercație în momentul în care individul, aflându-se în incinta magazinului, a cerut socoteală pentru vânzarea unor produse expirate. Apoi a agresat-o fizic pe femeie, căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu o pungă de pâine peste față, a lovit-o cu palma mâinii stângi în zona feței, după care a împins-o cu mâna în zona cervicală, provocându-i suferințe fizice.

Agresorul s-a apărat spunând că în momentul în care a cerut socoteală, femeia s-a enervat și l-a zgâriat, însă instanța a reținut că apărarea formulată de inculpat ,,nu este susținută de nici o probă fiind în fapt infirmată de imaginile surprinse de camerele de supraveghere, de unde rezultă că persoana vătămată nu a întreprins nici un fel de acțiune împotriva inculpatului care să reprezinte un atac”.

Bărbatul s-a ales cu o amendă penală de 9.000 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Ha kővel dobnak, kenyérrel dobj vissza!
    De ha száraz a kenyér akkor ez van.

  2. H&R Răspunde

    Ha kovel dobnak, kenyerrel dobj vissza!
    Ha szaraz a kenyer akkor ez van.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.