Ultima actualizare: ieri, 21:35

Locale

VIDEO. Car Meet Satu Mare 2024. Bolizi puternici, în expoziţie pentru public

Car Meet Satu Mare 2024. O expoziție deosebită de mașini a avut loc azi în parcarea Auchan Satu Mare. Peste 20 de mașini tunate cu stil și delicatețe au fost gata să fie văzute. La eveniment a fost prezent și mașina Nataliei Iocsak, campioană europeană la drift, monstruosul BMW E46.

La eveniment puteau fi observate mașini precum Porsche 911, BMW M3, Audi RS4, BMW X6, BMW e30, BMW M2, Subaru Impreza WRX, Honda Civic, Seat Leon Cupra și multe alte bijuterii pe 4 roți, cum ar fi mașinile clasice Buick Riviera și Mercedes-Benz W123.

Trecătorii își făceau poze cu mașinile și se simțeau bine la atmosfera susținută de Dj Gaby.

Evenimentul a fost organizat de Andrei Oiegaș, proprietar al “World Of Cars România”. Sponsorul principal a fost Complex Philadelphia.

 

4 comentarii

  1. Antonia-Maria Oiegas Răspunde

    Bună ziua. Informația nu este completă si este greșită astfel. Evenimentul apartine lui Andrei Oiegaș, proprietar World Of Cars România și organizator. Sponsorul principal și ajutor în organizație a fost Complex Philadelphia. Mulțumesc. Rog corectarea articolului.

  2. Vasile Răspunde

    Sponsorul a preluat controlul… totul se rezumă la bani. Andrei Oiegaș data viitoare ai grijă cu cine organizezi ecenimentul.

  3. ion Răspunde

    felicitari !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.