Ultima actualizare: ieri, 21:35

Locale

VIDEO. Clinica Vitreum pune Satu Mare pe harta naţională! Peste 100 de transplanturi de cornee

Clinica Vitreum pune Satu Mare pe harta naţională! Nu multe judeţe sau chiar centre universitare din România se pot lăuda cu o clinică de cel mai înalt domeniu în domeniul oftalmologiei, cum este clinica ridicată la Satu Mare de către dr. Levai Lehar, cu multă multă muncă, profesionalizare continuă, dar mai ales dăruire şi atenţie acordată dezvoltării noilor tehnologii.

Clinica Vitreum a reuşit să efectueze peste 100 de de transplanturi de cornee, multe provenite de la bănci de cornee din străinătate, reuşind astfel să atragă atenţia specialiştilor din domeniu. În acest sens, dr. Levai Lehar este invitat la emisiuni naţionale, în care oferă informaţii valoroase pacienţilor, dar şi aparţinătorilor acestora.

Practic, la Satu Mare au fost realizate mai multe operaţii în premieră naţională, astfel că aici vin şi foarte mulţi pacienţi din ţară sau străinătate.

În această săptămână dr. Levai Lehar a fost invitat la emisiunea „𝐏𝐫𝐢𝐦-𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯” de la TVR.

În acest interviu, dr. Levai Lehar a discutat despre 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 ca𝐭𝐚𝐫𝐚𝐜tă 𝐜𝐮 𝐥𝐚𝐬𝐞𝐫 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐛𝐢𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢𝐮, 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐛𝐨𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐙𝟖 𝐍𝐄𝐎, care presupune proceduri moderne cu o precizie deosebită și o recuperare rapidă. De asemenea, Dr. Lehar explică 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐫𝐧𝐞𝐞.

Urmăriți mai jos emisiunea pentru a descoperi cum aceste tehnologii avansate îmbunătățesc viața pacienților!

Programări la:

📲 0740 231 559

https://vitreum.ro/programare-online/