Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

VIDEO. Incident în Grădina Romei: Un bărbat a amenințat trecătorii cu un pistol

Alertă prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 în municipiul Satu Mare! Luni seara, în jurul orei 21:00, un sătmărean, în vârstă de 27 de ani, a creat panică în zona Grădinii Romei din municipiu, amenințând trecătorii cu un pistol.

Individul purta o boxă din care răsuna muzică la un volum ridicat și avea în mână o bere. Dintr-o dată, a lăsat berea și a scos un pistol, pe care l-a îndreptat către oamenii din zonă, inclusiv către mai mulți copii.

„La data de 23 iulie, în jurul orei 21.10, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, pe bulevardul Traian din municipiu, un bărbat ar amenința mai mulți cetățeni, cu o armă, creându-le o stare de temere.

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat persoana în cauză, un bărbat de 27 de ani, din Satu Mare, care avea asupra sa un pistol de tip airsoft.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, transmite IPJ Satu Mare.

Oamenii legii l-au urmărit și reținut pe individ în incinta parcului Grădina Romei.

Sursa video: TV1 Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.