Ultima actualizare: azi, 14:36

Locale

VIDEO. O familie cu 16 copii din Oaș cucerește Timișoara cu căpșuni bio 100% sub brandul BERRY KING!

O poveste de succes demnă de admirat: o familie cu 16 copii din Țara Oașului a dus gustul autentic al căpșunilor bio în Timișoara prin intermediul brandului BERRY KING.

O pasiune moștenită și dusă mai departe

Povestea lor a început din pasiunea pentru agricultură a tatălui, născut în apropierea localității Halmeu, o zonă renumită pentru producția de căpșuni. De mic copil, a învățat tainele cultivării acestui fruct delicios, abilități pe care le-a transmis mai departe copiilor săi.

Calitate excepțională și respect pentru natură

Astăzi, familia Gavriș cucerește Timișoara cu căpșuni bio 100%, cultivate cu grijă și atenție la detalii. Grigore Gavriș, unul dintre copiii familiei, mărturisește secretul succesului lor: “Aplicăm doar cinci tratamente pe sezon, dar niciunul în perioada culesului, chiar dacă pierdem, deoarece ținem foarte mult la calitate și ne respectăm clienții.”

Sloganul familiei Gavriș:Dacă copiii mei nu pot să mănânce căpșunele pe care le producem, atunci nu poate să le mănânce nimeni“.

De la plantare la livrare, grijă pentru fiecare etapă

Respectul pentru natură și grija pentru produsul final se regăsesc în toate etapele producției. De la plantare și îngrijire la cules și livrare, familia Gavriș pune accent pe calitatea excepțională a căpșunilor BERRY KING. Culesul manual, atent realizat, este o etapă esențială pentru a păstra prospețimea și aroma fructelor.

Disponibilitate din aprilie până în noiembrie

Un alt atu al familiei Gavriș este disponibilitatea căpșunilor BERRY KING pe o perioadă mai lungă, din aprilie până în noiembrie. Datorită tehnicilor moderne de cultivare, aceștia reușesc să ofere clienților săi fructe proaspete și gustoase pe o durată mai mare a anului.

Urmăriți interviul acordat de Grigore Gavriș revistei Ferma:

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Felicitari si Dumnezeu sa va dea izbanda.

  2. 😲😲😮😮 Răspunde

    Dacă aplici 5 tratamente nu se poate numi bio. Asta e numit bio ca să ceri mai mult. Bio atunci este dacă l-ai certificat că este dar mă îndoiesc. Așa cum a explicat proful la fitotratamente produsul bio este acela care se stropește noaptea.🤔😉

  3. Gavril Răspunde

    La noi fructele si legumele bio sunt numite produsele care sunt stropite si tratate noaptea…. cand nu vede lumea.
    In tari civilizate nu poti numi un produs bio daca ai udat cu apa din retea , fiindca apa e cu clor si astfel produsul numai primeste certificare bio.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Da. Dar vezi tu că de pe puțin 15 ani dacă nu de 20 apa potabilă de la rețea nu se mai tratează cu clor ci cu ozon. Clorul este interzis. Tocmai pentru că nu este sănătos, de miros și gust să nici nu mai vorbim. Așa că toți ăștia care în continuarea dați înainte cu clorinarea apei mai documentați-vă oleacă. La Apaserv s-a investit enorm din bani UE și Bruxelles nu acceptă nici un rabat de la cerințele UE. Ăștia din articol au sursa lor de apă, nu cred că folosesc rețeaua publică pentru că în 2 zile ar da faliment la ce preț de aur ni se livrează apa de băut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.