Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

APEL. Grav bolnav, un copilaș (4 ani) din Satu Mare are nevoie urgentă de ajutor!

APEL. Grav bolnav, un copilaș în vârstă de doar patru ani, din Satu Mare, are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Micuțul este internat în Cluj-Napoca, pe secția de Oncologie.

,,Colega noastră Alexandra de la Poliția Locală luptă să își salveze fiul de 4 ani, diagnosticat cu cancer. Putem să o ajutăm donând sânge pentru Maxin Luca Andrei, internat la pediatrie 2 str. Crișan Nr 3-5, Cluj-Napoca, secția de oncologie. Tuturor celor care o vor face îi rog să obțină dovada de donare astfel încât băiețelul să primească sânge din rezerva spitalului. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest. Sănătate multă vă doresc!”, se arată în apel.

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să ne ajutați cu o distribuire!


Centrul de transfuzie sanguină Satu Mare

Adresă: Strada Ravensburg 4, Satu Mare

Program: Luni – vineri, 7.30 – 12.00

Telefon: 0261 769 489

4 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ar fi bine să ne solidarizăm cu acest copil.Eu întreb ce face statul român ,care este obligat prin constituție să asigure sănătatea și viața cetățenilor.

    • 🤔 Răspunde

      Păi doamnă îi servește și îi apără tocmai pe cei care ar trebui să-i întoarcă serviciul acum, nu? Trăim într-o societate canibală care se autoproclamă socială. Pe naiba!

      • :( Răspunde

        Doamna inainte de toate este o MAMA! Mai bine ati spune: Doamne fereste! sa vi se intample DVS.

        • 🤔 Răspunde

          Nu înțeleg care e problema ta cu mine. Și află de la mine că da am un copil grav bolnav, cronic, nevindecabil dar care se poate ține pe linia de plutire cu medicamentație continuă. Motivul – malpraxis medical dovedit. Așa că nu-mi explica și mie ce și cum. Dar așa cum este orice îmi trebuie de la analize la CT sau orice altceva niciodată nu era sau așteptai cu lunile. Dar nu-ți permiți asta!!! Așa că practic pentru orice trebuie să plătesc. Asta vreme de 8 ani până acum și de aici încolo mult și bine cât timp trăiește copilul. Așa că măsoară-ți cuvintele. Am comentat exact în cunoștință de cauză că știu ce produce sistemul. Și vezi că doamna fiind polițistă are altă casă de asigurare decât muritorii de rând ca și mine sau ca și tine. Ce se petrece în sistemul asigurărilor de sănătate și mai ales în cazul copiilor este pur și simplu revoltător!!!! Eu pentru situația în care am fost practic împins nu am absolut nici o vină! Zi bogdaprotse și dă meleoane de lei la Sfântul Anton că tu nu ai astfel de probleme. Dar dacă unul care totuși cam știe care e treaba și în loc să spui și tu părerea tu legi de comentariu, no asta este prea de tot pentru mine. Shame on you!!!! 🤮😢 Aici e loc de comentat nu să te legi de persoana altuia. Ai priceput?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.