Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Călătorie printre stele în Parcul UFO. La Dâmburi aduce la Satu Mare concursuri, jocuri și muzică de excepție

Festivalul “La Dâmburi” ajunge în acest an la a 10-a ediție, marcând un deceniu de muzică, distracție și comunitate. Evenimentul va avea loc în Parcul UFO din Cartierul Micro 17, în perioada 30-31 august  și promite două zile pline de activități captivante și muzică rock de calitate. Tema acestei ediții este inspirată de fascinația pentru spațiu și explorare, propunându-le participanților o călătorie imaginară printre stele. Decorurile și activitățile vor reflecta această temă, creând o atmosferă unică și captivantă pentru toți cei prezenți.

Muzica este inima festivalului “La Dâmburi”, iar lineup-ul de anul acesta este unul de excepție. Pe 30 august, scena va fi animată de trupele Opoziția, Dean Klooge, Puszta Paddies și White Mahala. A doua zi, în 31 august, publicul va fi încântat de ritmurile lui Shorty the DJ, Triptamina, SPLIT și Alex Superbeats. Diversitatea stilurilor rock promite să satisfacă gusturile tuturor iubitorilor de muzică.

Pe lângă muzică, festivalul oferă o gamă variată de activități și competiții sportive. În data de 30 august vor avea loc concursuri de volei și parkour, între orele 16:00-19:00, iar pe data de 31 august vor avea loc concursuri de streetball, skate flat, BMX și scoot. Programul variază în funcție de numărul de echipe înscrise. Pentru talentele locale, tot pe data de 31, începând cu ora 16:00, open stage-ul oferă o oportunitate de a se exprima artistic, iar cea mai bună performanță va fi recompensată cu un premiu de 300 de euro. Înscrierile și regulamentul se vor regăsi pe conturile de social media La Dâmburi.

Voluntarii dedicați au pregătit, de asemenea, numeroase jocuri și activități interactive, menite să aducă bucurie și să încurajeze spiritul comunitar. De la jocuri tradiționale la provocări moderne, fiecare participant va găsi ceva pe gustul său.

,,Festivalul “La Dâmburi” nu ar fi posibil fără sprijinul generos al partenerilor săi. Suntem recunoscători Consiliului Județean, GMZ, BNI, Gutenberg, DRW, MSYS, Jagger Caravan, tupark și SMAUS pentru contribuțiile lor esențiale în organizarea acestui eveniment. Parteneriatele noastre reflectă angajamentul comun de a crea o experiență memorabilă pentru toți participanții. Vă invităm să vă alăturați nouă în Parcul UFO pe 30 și 31 august pentru a celebra împreună această ediție aniversară. Pentru mai multe informații și actualizări, vizitați site-ul nostru oficial sau urmăriți-ne pe rețelele de socializare, instagram şi facebook @ladamburi şi @samstudia”, transmis organizatorii.

7 comentarii

  1. 🤔 Opaa! 🤔 Răspunde

    MARȘ CU GĂLĂGIA VOASTRĂ DE DOI BANI DINTR-UN CARTIE LINIȘTIT ȘI COCHET!!!!
    FACEȚI CIRC ÎN CASA VOASTRĂ, NU ÎN URECHILE FAMILIILOR CU COPII MICI!!!!!!!

  2. 🤮 Răspunde

    Acum vreo 5-6 ani am trecut pe acolo că am zis hai să văd ce e de capul lor. Că de felul meu nu-s consumator de astfel de subcultură. Ceea ce m-a șocat în schimb a fost mirosul înțepător și persistent de iarbă fumată. Și voi cu asta mândriți că băgați asta printre blocuri ca nu cumva oamenii cinstiți, muncitori și onești de prin zonă cu copiii mici ori bătrâni să poată să se odihnească??? Știiți voi, ăia care vă votează și din impozitele plătite de ei voi să ziceți că vai-vai ce ați organizat??????? Măcar de-ar fi mobilizat acolo toată poliția locală să patruleze cât ține. Măcar atâta ați putea face. Că așa ați făcut și cu zona Ostrovului. Ați adus acolo acum două decenii o mână de țigani iar acum totul e un veritabil ghettou. Bravos! 🤮Vedeți că asta cu mirosul de iarbă fumată am zis foarte serios. Faceți ceva că de aici până la o crimă e doar un pas. Ajunge ca unul să nu plătească marfa sau ca plasatorii să se războiască cu ei. Se aude????? Și chiar ar fi bine să găsiți o altă locație, nu sub geamul oamenilor. Eu nu stau acolo dar îi compătimesc.

    • George Răspunde

      Hai sa fim seriosi)) ce vina au organizatorii ca vin persoane si consuma? Cu politia de fata? Si de asemenea, de unde stiti dvs cum miroase? E vina populației care consuma, nu persoanelor care organizează! Nu este nici singurul festival care pateste asa ceva! Nu blamati !

      • 🤮 Răspunde

        Tu așa de felul tău obișnuiești să și gândești? Adică creezi premiza unei situații de acest gen, nu faci tot posibilul să elimini apoi organizezi ceva în buricul cartierului lângă o școală??? Nu te deranjează falsitatea în ce ai afirmat????? Uită hai să-ți dau un exemplu elocvent. Primăria nu intervine să alunge ciorile din Grădina Romei că sunt protejate dar nu e de vină pentru mizeria de pe jos și găinațul de pe bănci. De vină pomnești că sunt ciorile că nu poartă pamperși. Cam așa strâmba e și logica ta. Na acuma ai două zile ca să-mi răspunzi.

      • @George Răspunde

        @George, hai să fii tu neserios în continuare și mai trage o linie. Că văd că ești amator de așa ceva. Dar lasă-ne cu teoriile că nu ne interesezi. Nici la Untold sau Neversea nu răspunde organizatorul de nimic, nici de drogurile de acolo, nici dacă careva pățește ceva, nici de mizeriile de pe scenă. Alea pur și simplu se întâmplă. Ei vorbesc și se înțeleg frumos cu artiștii ce și cum va fi apoi iese ce iese?????

  3. Mda Răspunde

    Mda. Călătorie printre stele pe acorduri de praf de iarbă.

  4. Ioan Răspunde

    Cică muzica rock de calitate.
    Ca și cum ai zice rahat cu gust de portocale 😁😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.