Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

DOLIU. A murit dr. Liliana Ardelean, șef de secție la Spitalul Județean Satu Mare

Doliu la Spitalul Județean Satu Mare. Dr. Liliana Ardelean, medic primar psihiatrie și șef de secție în cadrul unității medicale, a încetat din viață. Era angajată a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare din anul 2012, iar în ultimii doi ani a ocupat funcția de șef interimar al secției Psihiatrie cronici.

,,Lia, așa cum o apelam toți, iubitoare de oameni și de frumos, a fost o colegă de excepție, o bună profesionistă, angajată cu trup și suflet în slujba vieții și aproapelui aflat în suferință. Aflată de mai mult timp într-o luptă acerbă cu propria suferință, cu temeritatea și dârzenia unui gladiator, azi arena a rămas goală, decidentul din tribuna zeiței Fortuna votând pentru trecerea la veșnicie.

Zbor lin în lumină, dragă Lia, acolo „unde nu este durere, nici întristare, nici suspin”, acolo unde doar sufletul tău luminos va continua să inspire și să mângâie pe mulți dintre cei care te-au cunoscut. Cu recunoștință și respect, ne înclinăm în fața amintirii sale și transmitem sincere condoleanțe familiei”, este mesajul transmis de reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.