Ultima actualizare: azi, 08:38

Locale

DRÄXLMAIER Satu Mare contribuie la modernizarea Secției de Neonatologie a Spitalului Județean

Compania DRÄXLMAIER continuă să susțină modernizarea secției dedicată nou-născuților și mamelor, printr-o nouă donație de echipamente moderne, destinate dotării bucătăriei dietetice.

DRÄXLMAIER Satu Mare a dotat bucătăria Secției de Neonatologie a Spitalului Județean Satu Mare cu echipamente noi, masă și chiuvetă premium din oțel inoxidabil și cu o plită electrică, ce corespund celor mai înalte standarde din domeniu. Donația facilitează pregătirea hranei într-un mediu modern și sigur.

Copiii sunt viitorul comunității și bucuria adusă de un nou născut în familie este un moment excepțional. Compania DRÄXLMAIER este dedicată comunității locale, iar susținerea Secției de Neonatologie a Spitalului Județean Satu Mare este o tradiție pentru noi. An de an răspundem cu drag solicitărilor menite să îmbunătățească condițiile pentru îngrijirea mămicilor și a bebelușilor, ca micuții să aibă cel mai frumos început posibil în viață” spune Ogrin Sabău, Director General DRÄXLMAIER Satu Mare.

Personalul medical din cadrul secției de neonatologie a exprimat aprecierea sa pentru sprijinul constant, subliniind importanța acestor sponsorizări pentru creșterea calității serviciilor medicale: „În ultimii 4 ani, secția noastră a beneficiat de o colaborare excelentă cu DRÄXLMAIER Satu Mare. Suntem profund recunoscători, compania dovedind prin proba timpului că este partenerul nostru de încredere în efortul de a aduce secția la standardele dorite și a răspuns pozitiv, cu respect și implicare, de fiecare dată”, a spus Dr. Roxana Varga, șef secție Neonatologie.

Colaborarea dintre DRÄXLMAIER Satu Mare și secția de neonatologie a spitalului sa materializat prin dotarea acestuia cu pătuțuri moderne pentru nou-născuți, mese de tratament și cântare toate dedicate noilor vieți care îmbogățesc comunitatea noastră.

DRÄXLMAIER Satu Mare, în calitate de angajator important în regiune, își reafirmă angajamentul de a susține proiectele comunitare și de a contribui la dezvoltarea și prosperitatea comunității.

DRÄXLMAIER Group

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu peste 60 de locații în peste 20 de țări. Fondată în Germania în 1958, compania are peste 70.000 de angajați în întreaga lume. Pentru DRÄXLMAIER Group ca o afacere administrată de proprietar, gândirea responsabilă și pe termen lung a fost întotdeauna baza succesului economic. Prin urmare, un element central al strategiei sale este proiectarea proceselor de afaceri și de producție, precum și realizarea produselor, într-o manieră mai durabilă, pentru a crește competitivitatea companiei pe termen lung.

În 2023, DRÄXLMAIER Group a generat vânzări de 5,6 miliarde de euro. Compania face parte din Top 100 al furnizorilor de componente pentru automobile și printre clienții noștri se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și Volkswagen, precum și producători auto californieni.