Ultima actualizare: ieri, 21:29

Locale

FOTO. Acțiune de amploare în două cartiere din Satu Mare. Zeci de polițiști prezenți

La data de 8 august, în intervalul orar 18.00-21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune în cartierele Micro 15 și Micro 16 din municipiu, pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale și, implicit, creșterea vizibilității elementului polițienesc.

Astfel, peste 40 de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră și investigații criminale au desfășurat activități specifice de prevenire și combatere a faptelor antisociale, în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

În urma activităților, peste 120 de persoane au fost legitimate și verificate prin intermediul aplicației EDAC, fiind totodată controlate 60 de autovehicule și testați cu aparatele etilotest și drugtest 60 de conducători auto. Polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.970 de lei, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare va organiza și desfășura zilnic astfel de activități, obiectivul principal fiind liniștea și siguranța comunității sătmărene.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Poopie Răspunde

    Micro 15 și Micro 16?
    Dar de ghetto-ul Micro 14 s-au temut? Colcăie de infractori toată zona pieței Someș, iar ei freacă menta la spital?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.