Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. Monumentul Limbii Române, amplasat în Piața Libertății. Urmează ceremonia de dezvelire

Monumentul Limbii Române va fi amplasat în Piața Libertății, a anunțat, marți, Primăria Satu Mare, iar la sfârșitul săptămânii urmează ceremonia de dezvelire. Monumentul era amplasat în curtea Muzeului de Artă.

Ceremonia de dezvelire a monumentului Limbii Române va avea loc sâmbătă, 31 august, de Ziua Limbii Române, începând cu ora 10.00, au mai precizat reprezentanții municipalității.

Monumentul Limbii Române este opera sculptorului Radu Ciobanu și este al doilea monument ca mărime după cea a lui Vasile Lucaciu.

7 comentarii

  1. Dodo 🤓 Răspunde

    Voi și limbul românesc, când azi-mâine nu mai grãiți un corect cuvânt românesc. Ce înseamnã preți, în loc de preț? Ce înseamnã giob în loc de lod de muncã și aș mai putea continua…

  2. Dodo Georgescu Răspunde

    “Lod” de munca chiar nu exista in limba româna. Da ma rog, te inteleg, toti gresim cand tastam pe smartphone. Sunt chiar titluri de presa cu greseli. Sau articole. Oameni suntem nu scribalai 😁. Din pacate…

  3. wow Răspunde

    seamana cu Koshut

  4. Edu Cultura Răspunde

    Se poate face si Una dedicata prostiei….e plin netul de capete patrate care o țin tare ca pamantul e plat ,acoperit de firmament ,deasupra este apă,stelele sunt pictate ,Luna este din plasmă,sau hologramă…satelitii si statia spatiala 8nternationala nu exista…..roata este un ghețar pazit de Nasa…ca să nu ajungem la continentele ascunse unde stau bogatanii si reptilienii….toate combinate cu pasaje din Scriptura….toate pozele din spatiu sunt trucate….etc….

    • Darwin Răspunde

      Vezi că ai uitat de populația baștinașă a planetei care acum locuiește retras în centrul Pământului ……🤣Că ar fi gol pe dinăuntru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.