Ultima actualizare: ieri, 21:29

Locale

FOTO. Motociclist din Satu Mare, rănit grav într-un accident rutier pe Pasul Gutâi

Un motociclist din județul Satu Mare a fost implicat într-un grav accident rutier, astăzi, pe Pasul Gutâi din județul Maramureș.

Incidentul a fost adus în atenția publicului printr-o postare pe un grup de Facebook, unde un martor ocular a publicat imagini de la locul accidentului și a transmis un mesaj: „Salut, dacă îl cunoaște cineva pe băiat, a avut accident cu moto pe Pasul Gutâi. E posibil să aibă coloana ruptă, trebuie ridicată motocicleta. Băiatul e în ambulanță.”

Conform primelor informații, motociclistul a suferit răni grave și a fost preluat de o ambulanță care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În prezent, nu se cunosc detalii suplimentare despre identitatea motociclistului sau circumstanțele exacte ale accidentului.

Știre în curs de actualizare…

10 comentarii

  1. Viteza Ucide Răspunde

    Dă Domnul să se facă bine dar la câți motorciclisti au accidente poate se trezesc din visul vitezei bietzi

  2. Viteza omoara Răspunde

    Tot mai multi inconștienți care se urca pe moto. Nu este pentru oricine, conduc ca nebunii pe sosele, de parca ar fii ale lor. Unii isi merita soarta

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Eu stau și mă gândesc că te urci pe motocicletă și pleci la plimbare, ieși din județul tău și nu ai la tine acte??? Nimic-nimic???? Că mă gândesc de aia se cerea sprijinul celor de la rețele de socializare și se arăta numărul vehiculului. Că altădată este blurat. Și mai vorbesc unii despre responsabilitate???? De ce au unii impresia (atenție nu toți) că ceilalți aflați în trafic nu au altceva mai bun de făcut decât să se joace de-a îngerul păzitor?????

    • Vlad Răspunde

      Este inadmisibil sa pleci fara acte la tine cand mergi la un drum mai lung, chiar si pentru drumuri scurte este obligatoriu sa le ai la tine.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Păi asta ziceam și eu. Și unii mai pomenesc că motocicliștii ce responsabil circulă. Să ăpresupunem că ar fi și bolnav cronic sau cu unele afecțiuni. În astfel de cazuri ca și ăsta salvatorilor era o informație utilă . Că de ex. ar fi cardiac, diabetic sau ce știu eu ce pastile mai ia. Mă gândesc că dacă nu avea acte la el atunci nici permis. Că uite că a dat cu capul sau cu spatele în beton, s-a rupt de-a binelea și alții se chinuie ca să-l restaureze. Inconștiență. Și am înțeles din altă ăarte că de loc ar fi din zona Carei. Deci a circulat mult și bine până aici.

        • Devil Răspunde

          Stii, cate-odata stau sa ma gandesc ce luati de vedeti asa clar in trecut/viitor. Baba Vanga cu totii discipolii ei la un loc e pistol cu apa pe langa voi.
          Eu personal nu as crede ca nu a avut acte asupra lui. Dupa echipamentul din poza nu arata a fii calaret urban. Are dreptul sa ramana in anomimat. Si nici detaliile exacte nu se stiu. Asa ca mai cumpatat cu parerile

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Știi @Devil nu e prima dată când te legi de altul așa de dragul meseriei. Atunci povestește te rog de ce imediat după accident apărea postarea pe social media cu numărul de înmatriculare neblurat și erau oamenii rugați expres să identifice cine este motociclistul??? Poți da explicație??? Numai intră pe facebook și caută articolul la presasm. Apoi apare peste ore că au reușit să-l identifice? Probabil între timp și-au adus aminte să-l verifice prin buzunar că prima dată nu le-a venit ideea asta??? Hai lasă. “Anomimule” mai bine taci.

          • Devil

            Vad ca daca nu sunt deacord cu tine ma leg de tine. Daca am alta parere, gata sunt catalogat cinestiecum si trimis si adus etc. S-ar putea sa stiu mai multe lucruri in legatura cu cele scrise in articol fata de ceea ce ti-a sarit in ochi pe facebook. Dar ego-ul vostru nu va lasa sa dormiti linistit fara sa injuri si jignesti.
            Voi asa in viata de zi cu zi cand stati cu cineva de vorba, puteti purta o discutie normala?

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            La faza cu discuția normală tu așa ai niște lipsuri majore. Sunt eu foarte lămurit de tine că recent te-ai legat urât de tot de altul pe alt subiect. Spune omule că știi că nu e așa (nu că plimbi povestea pe marginea gurii fără să zici nimic concret). Așa nu ești credibil. De fapt nici subiectul nu prea mă interesează. Și dacă ai așa în general mai multe informații nu vrei tu așa să te faci ziarist??? Că văd că tare le ai cu informațiile. Și concluzia asta evidentă imediat mă duce într-o anumită zonă. Pricepi? Discuție încheiată.

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ce ghinion..inca doua trei saptamani si trecea si de sezonu asta, si traia linistit pana la primavara, pana la viitoru mars de responsabilizare a celorlalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.